Elektrische Volvo leasen?

Volvo - elektrische auto
Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een Volvo is inmiddels sterk uitgebreid. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Volvo’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Volvo C40 tot het leasen van de SUV Volvo EX90, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

VolvoVolvo C40 (Image Volvo Cars Media)

Volvo Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Volvo onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Volvo. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Volvo Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Volvo autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Volvo modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Volvo’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Volvo Financial Lease Deal’ te ontvangen.

VOLVO – ‘Lease Deal’

Elektrische Volvo modellen

Bij Volvo is de ‘elektrificatie’ inmiddels zeer sterk doorgevoerd, alle modellen hebben op z’n minst wel een alternatief elektrische aandrijving. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische Volvo modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Volvo : Volvo S60 / Volvo S90 / Volvo V60 / Volvo V90 / Volvo XC40 / Volvo XC60 / Volvo XC90

Elektrische Volvo : Volvo C40 / Volvo XC40 / Volvo EX30 / Volvo EX90

 

Volvo elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische Volvo nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische Volvo laadpaal configuratie.

VolvoVolvo Cars Plug-In Hybrid (Image VolvoCars)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische VOLVO, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws