Plug-In Hybride of elektrische Volkswagen leasen?

Volkswagen - elektrische auto
Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een Volkswagen is in de afgelopen jaren sterk uitgebreid. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Volkswagen’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Volkswagen e-UP! tot het leasen van de SUV ID.5, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

VolkswagenVolkswagen ID.Buzz (Image Volkswagen Newsroom)

Volkswagen Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Volkswagen onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Volkswagen. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Volkswagen Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Volkswagen autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Volkswagen modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Volkswagen’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Volkswagen Financial Lease Deal’ te ontvangen.

VOLKSWAGEN – ‘Lease Deal’

Elektrische Volkswagen modellen

Volkswagen heeft met zijn ID-serie het elektrisch leveringsprogramma sterk uitgebreid. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische Volkswagen modellen die nu allemaal leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Volkswagen :  VW Golf GTE / VW Passat GTE / VW Arteon eHybrid / VW Tiguan eHybrid / VW Multivan eHybrid / VW Touareg eHybrid

Elektrische Volkswagen : VW e-UP / VW e-Golf / VW ID.3 / VW ID.4 / VW ID.5 / VW ID.7VW ID.Buzz / VW ID.Buzz Cargo / VW e-Crafter / VW e-Caddy / VW e-Transporter

 

Volkswagen elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Volkswagen nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische VOLKSWAGEN laadpaal configuratie.

VolkswagenVolkswagen ID.5 (Image Volkswagen Newsroom)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische VOLKSWAGEN, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws