Elektrische Mercedes-Benz leasen?

Mercedes-Benz - elektrische auto
Het aanbod Plug-In Hybride en elektrische modellen van Mercedes-Benz breiden zich sterk uit en alle modellen zijn reeds ‘geelektrificeerd’. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Mercedes-Benz’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de MB A-Klasse tot het leasen van de MB EQV, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

Mercedes-BenzMercedes-Benz EQS SUV (Image Mercedes-Benz)

Mercedes-Benz Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Mercedes-Benz onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Mercedes-Benz. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Mercedes-Benz Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Mercedes-Benz autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Mercedes-Benz modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Mercedes-Benz’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Mercedes-Benz Financial Lease Deal’ te ontvangen.

MERCEDES-BENZ – ‘Lease Deal’

Elektrische Mercedes-Benz modellen

Bij Mercedes-Benz is de ‘elektrificatie’ inmiddels zeer sterk doorgevoerd, alle modellen hebben op z’n minst wel een alternatief elektrische aandrijving. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische Mercedes-Benz modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Mercedes-Benz : MB A-Klasse / MB B-Klasse / MB C-Klasse / MB E-Klasse / MB CLA / MB GLA / MB GLC / MB GLE

Elektrische Mercedes-Benz : MB B-Klasse / MB EQA / MB EQB / MB EQC / MB EQE / MB EQS / MB EQV / MB eSprinter / MB eVito

 

Mercedes-Benz elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal jou elektrische Mercedes-Benz nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Mercedes-Benz laadpaal configuratie.

Mercedes-BenzMercedes-Benz EQA (Image Mercedes-Benz)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische MERCEDES-BENZ, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws