Elektrische Polestar leasen?

Polestar - elektrische auto

Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een Polestar is nog beperkt. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Polestar’s met keuze uit elektrische aandrijving. Van de Polestar 1 tot het leasen van de Polestar 2 en natuurlijk het wachten op de Polestar 3 in dit voorjaar, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

PolestarPolestar 3 (Image Polestar)

Polestar Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Polestar onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Polestar. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Polestar Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Polestar autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Polestar modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Polestar’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Polestar Financial Lease Deal’ te ontvangen.

POLESTAR – ‘Lease Deal’

Elektrische Polestar modellen

Sind 2020 is de Polestar 2 de eerste 100% elektrische auto. In 2023 wordt de Polestar 3 op de markt gelanceerd. Verder heeft Polestar de 4, 5 en 6 reeds aangekondig. Hier onder de elektrische Polestar modellen die leverbaar zijn :

Elektrische Polestar : Polestar 2

 

Polestar elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Polestar nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Polestar laadpaal configuratie.

PolestarPolestar 2 (Image Polestar)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een elektrische POLESTAR, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws