Elektrische LUCID leasen?

Lucid - elektrische auto
Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een LUCID zal zich in de komende  uitbreiden. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Lucid’s met keuze uit 100% elektrische aandrijving. Op dit moment is er 1 model, n.l. de Lucid Air. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden

LucidLucid Air (Showroom Lucid Motors Nederland)

LUCID Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de LUCID onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische LUCID. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste LUCID Financial Lease Deal‘ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter LUCID autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische LUCID modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische LUCID’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ hieronder dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste LUCID Financial Lease Deal’ te ontvangen.

LUCID Air – 0-100 km/u in 4.2 sec – Accu 92 kWh – Tot 590 km WLTP Range
* Prijs vanaf € 115.000 voor de Pure AWD

>> Aanvraag voor de ‘Goedkoopste LUCID Financial Lease Deal’ <<

Prijs € 30000
Looptijd: 72 maanden
12 maanden
72 maanden
Slottermijn: 1
1
1
Prijs vanaf 0,- p/m

Financial lease aanbieding, excl.btw

Bevestig email adres.
LucidLucid Air (Image Lucid Motors Netherlands)
LucidLucid Air (Showroom Lucid Motors Nederland)

Elektrische LUCID modellen

LUCID MOTORS heeft tot nu toe één model 100% elektrische aandrijving in het luxe sigment. met accupakketen vanaf 92 kWh tot 118 kWh.

LUCID elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische LUCID nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische LUCID laadpaal configuratie.

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een elektrische LUCID, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws