Plug-In Hybride of elektrische KIA leasen?

KIA - elektrische auto
Het aanbod van Plug-In Hybride en elektrische KIA modellen breidt zich snel uit. De elektrische KIA’s met nul lokale emissies, bieden u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Plug-In Hybrides en elektrische KIA’s. Van de KIA Ceed Plug-In Hybride tot het leasen van de prachtige KIA EV 6, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

KIAKia e-Soul (Image KIA)

KIA Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de KIA onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische KIA. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste KIA Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter KIA autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische KIA modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische KIA’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste KIA Financial Lease Deal’ te ontvangen.

KIA – ‘Lease Deal’

Elektrische KIA modellen

Het aantal elektrische KIA modellen is de laatste jaren al flink uitgebreid en alle modellen hebben op z’n minst wel een alternatief elektrische aandrijving. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische KIA modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride KIA : KIA Ceed / KIA Sportage / KIA Optima / KIA Sorento / KIA Xceed / KIA Niro

Elektrische KIA : KIA e-Soul / KIA e-Niro / KIA EV6 / KIA EV9 /

KIA elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal jou elektrische KIA nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische KIA laadpaal configuratie.

KIAKIA elektrische modellen (Image KIA)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische KIA, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws