Plug-In Hybride Lynk & Co leasen?

Lynk-elektrische autos
Het aanbod van de Plug-In Hybride modellen van Lynk & Co. is nog beperkt. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Lynk & Co’s met keuze uit Plug-In Hybride aandrijving je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

Lynk & CoLynk & Co 01 (Image Lynk & Co)

Lynk & Co Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Lynk & Co onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Lynk & Co. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Lynk & Co Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Lynk & Co autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor de Plug-In Hybride Lynk & Co modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Lynk & Co’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Lynk & Co Financial Lease Deal’ te ontvangen.

LYNK & CO – ‘Lease Deal’

Elektrische Lynk & Co modellen

Op het moment heeft Lynk & Co één Plug-In Hybride model op de markt. Hier onder de Plug-In Hybride Lynk & Co modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Lynk & Co : Lynk & Co 01

 

Lynk & Co elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische Lynk & Co nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische Lynk & Co laadpaal configuratie.

Lynk & CoLynk & Co 01 (Image Lynk & Co)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride LYNK & CO, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws