ev trader nl

Abonnement Elektrische Auto

Een abonnement op het gebruik van een elektrische auto neemt in populariteit toe. Het is in sommige gevallen een aantrekkelijker alternatief dan Private Lease. Je abonneert je voor een vast maandbedrag en stopt het abonnement zodra je de elektrische auto even niet meer nodig hebt. De kosten voor het abonnement worden bepaald door het type auto en het aantal kilometers dat je verwacht te gaan rijden. Kosten voor belasting, verzekering, onderhoud en pechhulp zitten er bij inbegrepen. Op deze pagina houden wij je op de hoogte van alle EV abonnementen.

Sixt elektrische auto abonnement

Sixt abo autoBij Sixt heb je keuze uit Hyundai Kona, Kia Niro, Jaguar I-Pace en de Mercedes-Benz EQV 300L. Een abonnement bij Sixt is per maand aan te passen en biedt verschillende dekkingsopties voor de beste bescherming. Ongereden kilometers gaan mee naar de volgende maand. Het abonnement is inclusief aansprakelijkheidverzekering, onderhoudsbeurt en basis kilometerpakket.

iMove

Imove aboBij iMove heb je keuze uit een Polestar 2 of een Opel Mokka-E. Alle kosten zijn inbegrepen voor een vast bedrag per maand en zonder BKR registratie. Het grootste voordeel zijn het onbeperkt aantal kilometers dat je mag rijden.

Carsub

carsub aboCarsub heeft een uitgebreid aanbod van elektrische auto’s. Zo bieden zij de Nissan Leaf, Renault Zoë, Hyundai Kona, Skoda Enyak, Volkswagen ID 3, Hyundai Ioniq, Kia E-Niro, Tesla Model 3, Tesla Model X en Tesla Model S aan als elektrische auto abonnement. Ook bij dit abonnement zit alles bij inbegrepen.

Hertz

Hertz aboBij Hertz huur je een Tesla Model 3, Volkswagen ID 3, Kia E-Niro, Hyundai Kona, Kia EV 6 en BMW IX 3. Voor autohuren van 30 dagen of meer heeft Hertz Minilease alle voordelen van leasing maar dan zonder langdurige contract verplichtingen. Ze bieden een ruime keuze aan auto’s met maar liefst 3000 kilometer vrij per maand, 24-uurs pechhulpdienst en standaard verzekering voor schade en diefstal.

Volvo

Volvo aboBij Volvo huur je een C40, XC 40, welke beide volledig elektrisch zijn. Ook in dit abonnement ‘Care by Volvo’ zit alles bij inbegrepen. De opzegtermijn is daarentegen niet maandelijks, maar 3 maanden.

EV-Nieuws