EVTrader – Dé verkoopsite voor Elektrische Auto's!

Waar kunnen we u mee helpen?

Adverteren

Advertentie mogelijkheden

Wilt u als autobedrijf uw voorraad elektrische auto’s adverteren op EVTrader.nl? Meld u aan en start voor slechts € 49,95 per maand per vestiging.

U kunt onbeperkt elektrische auto’s plaatsen op EVTrader.nl, op basis van fair use. Na de aanmelding nemen we met u contact op om dit ervoor te zorgen dat u direct daarna met de verkoop kan starten via ons platform, of uw VMS. Maak dan hier een account aan.

Indien VWE uw provider is zal na ondertekening de koppeling geactiveerd worden en kan de verkoop beginnen!

Indien u nog niet bent aangemeld bij VWE dan zal men contact met u opnemen om dit voor u in orde te maken en kunt direct daarna met de verkoop starten via ons platform.

Door reclame te maken op onze website krijgt u de mogelijkheid een grote en specifieke doelgroep te bereiken. Wij bieden de mogelijkheid uw display campagne op basis van clicks of interacties op onze site te plaatsen. We doen u graag een passend aanbod.

Website

Werking

Door te sorteren op merk en/of prijs kan er al een voorsortering gemaakt worden. Bij “Uitgebreid zoeken” kan er ook nog op detail niveau een specifieke zoekopdracht gegeven worden.

Hoewel wij dit platform nog volop aan het ontwikkelen zijn kan het zijn dat u specifieke informatie mist. Dat horen wij dan graag van u. 

Help

Assistentie nodig

Heeft u een meer algemene vraag? Stel deze dan hier.