Waar kunnen we u mee helpen?

Adverteren

Advertentie mogelijkheden

Uw nieuwe of tweedehandse elektrische auto’s kopen / verkopen op EVTrader.nl

Wilt u als autobedrijf uw voorraad adverteren op EVTrader.nl? Dat kan! Informeer naar uw vestigingsprijs voor uw autobedrijf organisatie. (zie contact). U kunt onbeperkt elektrische auto’s plaatsen op EVTrader.nl, op basis van fair use.

Mocht dit voor uw autobedrijf interessant zijn, dan kunt u in de ‘back-end’ van uw VMS het portaal EVTrader.nl toevoegen. Gaarne de gehele voorraad doorzetten, daar wij alléén de Hybride, Plug-In Hybride, 100% Elektrische en de Waterstof voertuigen laten zien.

Website

Uw elektrische auto verkopen / kopen op EVTrader.nl

Bij het kopen van een elektrische auto (Hybride, Plug-In Hybride, Elektisch en Waterstof) voor de consument hebben wij getracht zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk de website te bouwen. Door te sorteren op merk en/of prijs kan er al een voorsortering gemaakt worden. Bij “Uitgebreid zoeken” kan er ook nog op detail niveau een specifieke zoekopdracht gegeven worden.

Ontbrekende informatie

Hoewel wij dit platform nog volop aan het ontwikkelen zijn kan het zijn dat u specifieke informatie mist. Dat horen wij dan graag van u.

Online display / Bannering

Door reclame te maken op onze website krijgt u de mogelijkheid een grote en specifieke doelgroep te bereiken. Wij bieden de mogelijkheid uw display campagne op basis van clicks of interacties op onze site te plaatsen. We doen u graag een passend aanbod.

Algemene vragen of informatie

Heeft u een meer algemene vraag over ons EV-Portal voor verkoop van alléén elektrische auto’s? Stel deze dan hier.

EV-Nieuws