Plug-In Hybride of elektrische FORD leasen?

Ford - elektrische auto Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een FORD is sterk uitgebreid. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse FORD’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de FORD Kuga PHEV tot het leasen van de FORD Mustang Mach-e, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

FordFORD Mustang Mach-E GT (Image FORD)

FORD Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de FORD onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische FORD. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste FORD Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter FORD autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische FORD modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische FORD’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste FORD Financial Lease Deal’ te ontvangen.

FORD – ‘Lease Deal’

Prijs € 30000
Looptijd: 72 maanden
12 maanden
72 maanden
Slottermijn: 1
1
1
Prijs vanaf 0,- p/m

Financial lease aanbieding, excl.btw

Bevestig email adres.
FordFord Explorer PHEV (Image Ford Media)

Elektrische FORD modellen

Bij FORD is de ‘elektrificatie’ inmiddels zeer sterk doorgevoerd, alle modellen hebben op z’n minst wel een alternatief elektrische aandrijving. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische FORD modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride FORD : FORD C-Max / FORD Explorer / FORD Kuga / FORD Transit

Elektrische FORD : FORD Mustang Mach-e / FORD E-Transit

 

FORD elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische FORD nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische FORD laadpaal configuratie.

FordFord Explorer PHEV (Image Ford Media)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische FORD, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws