Elektrische Audi leasen?

Audi - elektrische autoHet aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een Audi is flink toegenomen. De wel bekende e-tron modellen, maar ook de meer traditionele Audi A6 en A8 rij je tegenwoordig als Plug-In Hybride. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Audi’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Audi A3 e-tron tot het leasen van de elektrische Audi e-tron GT, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

AudiAUDI Q4 e-tron (Image Audi)

Audi Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Audi onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Audi. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Audi Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Audi autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Audi modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Audi’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Audi Financial Lease Deal’ te ontvangen.

Zoek hier je Audi model voor de ‘Goedkoopste Lease Deal’

Elektrische Audi modellen

AUDI wil vanaf 2026 alleen nog maar elektrische modellen op de wereld markt brengen, dit maakte CEO Markus Duesmann in het voorjaar van 2021 bekend. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische AUDI modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Audi : Audi A3Audi A6 / Audi A7 / Audi A8 / Audi Q3 /Audi Q5 / Audi Q7 / Audi Q8

Elektrische Audi : Audi e-tron / Audi Q4 e-tron / Audi Q8 e-tron / Audi e-tron GT
 

Audi elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Audi nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische AUDI laadpaal configuratie.

AudiAudi e-tron GT RS (Image Audi)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische AUDI, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws