Elektrische NIO leasen?

NIO - elektrische auto
Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een NIO zal zich in de komende jaren sterk uitbreiden. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse NIO’s met keuze uit 100% elektrische aandrijving. Van de NIO eT5 tot het leasen van de NIO  SUV eL7 je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

NIONIO eT5 (Showroom NIO Rotterdam)

NIO Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de NIO onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische NIO. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste NIO Financial Lease Deal‘ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter NIO autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische NIO modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische NIO’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ hieronder dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste NIO Financial Lease Deal‘ te ontvangen.

Elektrische NIO modellen

Bij NIO is de ‘elektrificatie’ inmiddels zeer sterk doorgevoerd, alle modellen zijn met 100% elektrische aandrijving. Hier onder de elektrische NIO modellen die leverbaar zijn :

NIO eT5  – 0-100 km/u in 4.0 sec – Tot 590 km WLTP Range
* Prijs vanaf € 50.700

NIO eT5 Touring  – 0-100 km/u in 4.0 sec – Tot 560 km WLTP Range
* Prijs vanaf € 51.900

NIO eT7  – 0-100 km/u in 3.8 sec – Tot 580 km WLTP Range
* Prijs vanaf € 72.900

NIO eL6 – 0-100 km/u in 4.5 sec – Tot 529 km WLTP Range
* Prijs vanaf € 55.900

NIO eL7 – 0-100 km/u in 3.9 sec – Tot 509 km WLTP Range
* Prijs vanaf € 76.900

  • Alle prijzen in combinatie met een Baas-abonnement
NIONIO eT5 (Image NIO.com)

>> Aanvraag voor de ‘Goedkoopste NIO Financial Lease Deal’ <<

NIONIO eL7 (Showroom NIO Rotterdam)
Prijs € 30000
Looptijd: 72 maanden
12 maanden
72 maanden
Slottermijn: 1
1
1
Prijs vanaf 0,- p/m

Financial lease aanbieding, excl.btw

Bevestig email adres.

NIO elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische NIO nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische NIO laadpaal configuratie.

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een elektrische NIO, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws