Elektrische Seres kopen?

SERES - elektrische autoEVTrader® beschikt over een selectie nieuwe en tweedehandse Seres modellen. De Seres 3 is het eerste model dat Seres mee op de markt is gekomen. Je vindt het actuele Seres aanbod bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

SeresSeres 3 (Image Drive Seres)

Elektrische Seres modellen

Hieronder de elektrische SERES modellen die nu leverbaar zijn :

Elektrische Seres : Seres 3

 

Seres elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Seres nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische SERES laadpaal configuratie.

 

Seres leasen

Voor het leasen van een elektrische Seres biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische Seres en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

SERES – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals SERES, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws