Elektrische Porsche kopen?

Porsche - elektrische auto

Een elektrische Porsche kopen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Het biedt tal van voordelen, waaronder lagere kosten voor brandstof en onderhoud, een stillere rit en minder uitstoot. Bovendien zijn er verschillende financiële steunmaatregelen beschikbaar voor de aanschaf van een elektrische Porsche.

Bij het kopen van een Plug-In Hybride of elektrische Porsche is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

PorschePorsche Taycan (Image Porsche Press)

Elektrische Porsche modellen

Hieronder de Plug-In Hybride en elektrische PORSCHE modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Porsche : Porsche Cayenne-e / Porsche Panamera-e

Elektrische Porsche : Porsche Taycan

 

Laadpaal voor elektrische Porsche

Om de juiste laadpaal te vinden, kan je hier in de EVTrader® configurator precies zien welke laadpaal de elektrische Porsche nodig heeft.

 

Porsche leasen

Voor het leasen van een elektrische Porsche biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische Porsche’s en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

PORSCHE – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals PORSCHE, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws