Elektrische XPeng leasen?

XPeng-elektrische autos
Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een Xpeng zal zich in de komende jaren sterk uitbreiden. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Xpeng’s met keuze uit 100% elektrische aandrijving. Van de XPeng P5 tot het leasen van de SUV XPeng G9 je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

XpengXpeng G9 (Showroom Xpeng Rotterdam)

XPeng Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een lening waarbij de XPeng onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische XPeng. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste XPeng Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter XPeng autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische XPeng modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische XPeng’s en maak gebruik van ons Lease voorstel hieronder dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste XPeng Financial Lease Deal’ te ontvangen.

Xpeng G9 – 0-100 km/u in 3.9 sec – Tot 570 WLTP Range
* Prijs vanaf € 57.590 voor de RWD Standard Range

Xpeng P7 – 0-100 km/u in 4.1 sec – Tot 576 WLTP Range
* Prijs vanaf € 51.888 voor de Long Range

>> Aanvraag voor de ‘Goedkoopste XPeng Financial Lease Deal’ <<

Prijs € 30000
Looptijd: 72 maanden
12 maanden
72 maanden
Slottermijn: 1
1
1
Prijs vanaf 0,- p/m

Financial lease aanbieding, excl.btw

Bevestig email adres.
XpengXpeng P5 (Image Xpeng Netherlands)

Elektrische XPeng modellen

Bij XPeng is de ‘elektrificatie’ inmiddels ook doorgevoerd, alle modellen zijn met 100% elektrische aandrijving. Hier onder de elektrische XPeng modellen die leverbaar zijn :

Elektrische XPeng : XPeng P5 / XPeng P7 / XPeng G3i / XPeng G9

 

XPeng elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische XPeng nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische XPeng laadpaal configuratie.

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een elektrische XPeng, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer automerken aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Occasion voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws