Elektrische Tesla leasen?

Tesla - elektrische auto
Als je het over elektrische auto’s hebt, dan heb je het al snel over Tesla. Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een Tesla staat nu nog op 4 modellen. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Tesla’s. Van de Tesla Model 3 tot het leasen van de Tesla Model X, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

TeslaTesla Model 3 (Image Tesla.com)

TESLA Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Tesla onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Tesla. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Tesla Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Tesla autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Tesla modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Tesla’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Tesla Financial Lease Deal’ te ontvangen.

TESLA – ‘Lease Deal’

Elektrische Tesla modellen

Tesla was een van de eerste merken in Europa die op grote schaal elektrische auto’s produceerde. Vanaf 2013 waren er steeds meer Tesla Model S te zien in het straatbeeld. Hier onder de elektrische Tesla modellen die nu leverbaar zijn :

Elektrische Tesla : Tesla Model S / Tesla Model 3 / Tesla Model X / Tesla Model Y

 

Tesla elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische Tesla nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische Tesla laadpaal configuratie.

TeslaTesla Supercharger (Image Tesla.com)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een elektrische TELSA, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws