Verkoopprijs auto € 42.925,- incl.btw
35475,-
Looptijd: 72 maanden
12 maanden
72 maanden
Slottermijn: 1
1
1
Prijs vanaf 0,- p/m

Financial lease aanbieding, excl.btw

Bevestig email adres.

Hyundai Santa Fe

1.6 T-GDI PHEV Premium 7p.

Met deze occasion van Wittebrug Hyundai Den Haag kiest u voor kwaliteit! Wij leveren onze auto’s namelijk volledig rijklaar, inclusief minimaal 12 maanden Hyundai Promise garantie, onderhoudsbeurt, 100-punten controle, minimaal 12 maanden APK en een volle tank. En dat alles voor een vaste, scherpe all-in prijs. Kortom: geen additionele kosten, geen addertjes, maar wel de zekerheid van een betrouwbare kwaliteitsoccasion die klaar is voor vele plezierige kilometers.

Wittebrug biedt meer dan auto’s. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor een financiering met aantrekkelijke rente voor uw nieuwe auto. Of wat dacht u van een aantrekkelijke autoverzekering, met een unieke aanschafwaardedekking tot maar liefst 60 maanden? Benieuwd naar een van onze diensten? Onze verkoopadviseurs vertellen u er graag alles over. Wittebrug Hyundai is onderdeel van Wittebrug Autobedrijven. Met vier Hyundai vestigingen zijn wij dé Hyundai-specialist in de regio’s Haaglanden en Rijnmond. Wij hebben altijd minimaal 200 Hyundai modellen op voorraad die snel geleverd kunnen worden. Daarnaast staan onze technische specialisten voor u klaar voor het beste onderhoud aan uw Hyundai. Kennis maken met ons bedrijf? Wij verwelkomen u graag met een vers kopje koffie in onze showroom aan de Rhône 18 te Den Haag (Forepark).

Hoewel wij ons uiterste best doen onze auto's zo compleet mogelijk aan u te presenteren, zijn druk- en zetfouten onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom dan ook om de auto voor aankoop te controleren op de aanwezigheid van de voor u belangrijke opties. Bij twijfel over de aanwezigheid kijken wij dit graag extra voor u na.

Video's Specificaties Opties & Accessoires Opmerkingen

Specificaties

Prijs incl. BTW€ 42.925,-
Prijs excl. BTW€ 34.850,-
Kenteken P321BL
Merk Hyundai
Model Santa Fe
Type 1.6 T-GDI PHEV Premium 7p.
Datum deel 1 15-02-2022
Carrosserie SUV
Transmissie A
Aantal deuren 5
Brandstof Plug-In Hybride (Benzine)
Voertuigsoort Personenauto
Aantal zitplaatsen 7
Kleur blauw

Geschiedenis van deze auto

Bouwjaar 2022
Tellerstand 45477 km
Nationale Autopas (NAP) Ja
Datum deel 1 15-02-2022
Datum deel 1a 15-02-2022
Datum deel 1b 10-11-2022
BTW verrekenbaar Nee

Resterende garanties

Autotrust garantie Nee

Maten en gewichten

Lengte 479 cm
Breedte 190 cm
Hoogte 171 cm
Massa 1980 kg
Plugin hybride Ja

Prestaties / Motor

Topsnelheid 187 km/u
Acceleratie 9 s
Vermogen 195 pk
Vermogen elektrisch 67 kw
Vermogen elektrisch 91 pk
Aandrijving motorisch

Opties & Accessoires

Exterieur
 - LED koplampen
 - Lichtmetalen velgen 19"
 - Metaalkleur
 - Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
 - Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
 - Buitenspiegels verwarmbaar
 - Dakrails
 - Dimlichten automatisch
 - Elektrisch bedienbare achterklep
 - Extra getint glas
 - Grootlichtassistent
 - LED achterlichten
 - LED dagrijverlichting
 - Parkeersensor achter
 - Parkeersensor voor
 - Warmtewerend glas
Infotainment
 - Navigatiesysteem full map
 - Audio installatie premium
 - Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
 - Head-up display
 - keyless entry/start
 - Multimedia-voorbereiding
 - Rondomzicht camera
 - Spraakbediening
 - Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
 - Achterbank verwarmd
 - Airco (automatisch)
 - Airco separaat achter
 - Cruise control adaptief met stop&go
 - Lederen bekleding
 - Voorstoelen verwarmd
 - Achterbank in delen neerklapbaar
 - Bagagedek
 - Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
 - Binnenspiegel automatisch dimmend
 - Elektrische ramen achter
 - Elektrische ramen voor
 - Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
 - Elektrisch verstelbare passagiersstoel
 - Lederen stuurwiel
 - Lendesteunen (verstelbaar)
 - Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
 - Regensensor
 - Stoel ventilatie voor
 - Stuur verstelbaar
 - Stuurwiel verwarmd
Veiligheid
 - Alarmsysteem
 - Autonomous Emergency Braking
 - dodehoekdetectie met correctie
 - Airbag(s) hoofd achter
 - Airbag(s) hoofd voor
 - Airbag(s) side voor
 - Airbag bestuurder
 - Airbag passagier
 - Alarm klasse 1(startblokkering)
 - Anti Blokkeer Systeem
 - Anti doorSlip Regeling
 - Bandenspanningscontrolesysteem
 - bots waarschuwing systeem
 - Elektronisch Stabiliteits Programma
 - Hill hold functie
 - Verkeersbord detectie
 - Vermoeidheids herkenning
Overige
 - Apple Carplay/Android Auto
 - Rijstrooksensor met correctie
 - Autonome parkeerfunctie
 - centrale airbag voor
 - Connected services
 - Dab
 - Draadloze telefoonlader
 - Fabrieksgarantie
 - Kruisend verkeer detectie
 - Niveauregeling
 - Oplaadmogelijkheid
 - Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
 - Uitparkeer waarschuwing
 - Volledig digitaal instrumentenpaneel

Opmerkingen

Modelreeks: feb. 2021 - 2024
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 2.690 kg
Wielbasis: 277 cm
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers

De auto′s van de Koreaanse fabrikanten zijn tegelijk doordacht, dynamisch en degelijk. In deze SUV vindt u een viercilinder motor en een automatische transmissie. Een blik van dichtbij onthult meteen twee mooie pluspunten: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. De behaaglijkheid van de verwarmde achterbank zal ook uw passagiers bevallen. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Hyundai zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Deze Hyundai Santa Fe denkt vooruit als u van plan bent af te slaan. De kruisend verkeer detectie calculeert en analyseert het tegemoetkomende verkeer en waarschuwt als het risico op aanrijding bestaat. Bijzonder prettige optie is de keyless entry. De sensor herkent uw aanwezigheid en de auto gaat van het slot.

Deze Hyundai is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Eyes on the road! Dat kan iedere seconde, dankzij de head-up display, die informatie projecteert op de voorruit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Veilig inhalen en invoegen wordt bevorderd door de actieve dodehoekdetectie. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Heel veel klasse voor weinig geld, dat is wat Hyundai te bieden heeft. En dat allemaal onder het motto 'New Thinking. New Possibilities'. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Fraai hoor, zo'n lederen interieur. En door de gemakkelijk elektrisch bedienbare achterklep bent u snel overtuigd van deze auto. In dit voertuig hoeft u nooit meer kou te lijden dankzij functies als stoelverwarming en verwarmbare achterbank, evenals een verwarmbaar stuur. Tot de uitrusting van deze Hyundai behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. De vier camera's genereren samen een 360 graden beeld rond de auto, zodat u een volledig overzicht hebt van wat er rondom uw auto gebeurt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Onder alle omstandigheden een volmaakt geluid onderweg: het high performance audiosysteem zorgt ervoor. Ook is de Hyundai uitgerust met: dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Rijden met het overzicht van een straaljagerpiloot? De praktische en veilige head-up display projecteert dashboardinfo binnen uw gezichtsveld, zodat u uw blik nooit hoeft te verplaatsen. Oog op de weg! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Hyundai. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Ook helpen het dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

= Bedrijfsinformatie =

Met deze occasion van Wittebrug Hyundai Den Haag kiest u voor kwaliteit! Wij leveren onze auto’s namelijk volledig rijklaar, inclusief minimaal 12 maanden Hyundai Promise garantie, onderhoudsbeurt, 100-punten controle, minimaal 12 maanden APK en een volle tank. En dat alles voor een vaste, scherpe all-in prijs. Kortom: geen additionele kosten, geen addertjes, maar wel de zekerheid van een betrouwbare kwaliteitsoccasion die klaar is voor vele plezierige kilometers.

Wittebrug biedt meer dan auto’s. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor een financiering met aantrekkelijke rente voor uw nieuwe auto. Of wat dacht u van een aantrekkelijke autoverzekering, met een unieke aanschafwaardedekking tot maar liefst 60 maanden? Benieuwd naar een van onze diensten? Onze verkoopadviseurs vertellen u er graag alles over. Wittebrug Hyundai is onderdeel van Wittebrug Autobedrijven. Met vier Hyundai vestigingen zijn wij dé Hyundai-specialist in de regio’s Haaglanden en Rijnmond. Wij hebben altijd minimaal 200 Hyundai modellen op voorraad die snel geleverd kunnen worden. Daarnaast staan onze technische specialisten voor u klaar voor het beste onderhoud aan uw Hyundai. Kennis maken met ons bedrijf? Wij verwelkomen u graag met een vers kopje koffie in onze showroom aan de Rhône 18 te Den Haag (Forepark).

Hoewel wij ons uiterste best doen onze auto's zo compleet mogelijk aan u te presenteren, zijn druk- en zetfouten onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom dan ook om de auto voor aankoop te controleren op de aanwezigheid van de voor u belangrijke opties. Bij twijfel over de aanwezigheid kijken wij dit graag extra voor u na.

elektrische auto Video's

Hyundai-Santa Fe 1.6 T-GDI PHEV Premium 7p.

Contact

Wittebrug Autobedrijven Hyundai Forepark
Rhone 18 2491AP 'S-GRAVENHAGE
Nederland

Contact aanbieder
Adaptive cruise control
Airconditioning achter
Alarmsysteem
Android Auto
Apple CarPlay
Automatisch noodremsysteem
Climate control
Dodehoeksignalering
Lederen bekleding
LED koplampen
Lichtmetalen wielen (19")
Metallic lak
Navigatiesysteem
Rijstrooksensor
Start/stopsysteem
Stoelverwarming
Stoelverwarming achter
Stoelverwarming voor
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarmsysteem klasse I
Anti-slipregeling
Antiblokkeersysteem
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische dimlichten
Automatische parkeerassistent
Bagageafdekking
Bandenspanningscontrole
Botswaarschuwingsysteem
Dakrails
Draadloos opladen mobiele telefoon
Elektrisch bedienbare achterklep
Elektrisch bedienbare ramen achter
Elektrisch bedienbare ramen voor
Elektrisch inklapbare buitenspiegels
Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen
Elektrisch verstelbare buitenspiegels
Elektrisch verstelbare voorstoelen
Fabrieksgarantie
Getint glas
Grootlichtassistent
Head-up display
Hill-hold control
Hoofdairbags achter
Hoofdairbags voor
In hoogte verstelbaar stuur
In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
In hoogte verstelbare voorstoelen
Keyless entry
Keyless start
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
Lendesteunen
Multifunctioneel stuurwiel
Multimedia-voorbereiding
Niveauregeling
Parkeersensoren achter
Parkeersensoren voor
Radio
Radio met DAB
Regensensor
Rondomzichtcamera
Schakelflippers
Spraakbediening
Stabiliteitscontrole
Startonderbreker
Stoelventilatie
Stuurwielverwarming
Telefoonvoorbereiding met bluetooth
Verkeersbordenherkenning
Vermoeidheidsherkenning
Verstelbaar stuurwiel
Verwarmde buitenspiegels
Volledig digitaal instrumentenpaneel
Warmtewerend glas
Zij-airbags voor