Verkoopprijs auto € 19.900,- incl.btw
16446,-
Looptijd: 72 maanden
12 maanden
72 maanden
Slottermijn: 1
1
1
Prijs vanaf 0,- p/m

Financial lease aanbieding, excl.btw

Bevestig email adres.

Mercedes-Benz S-klasse

S600 V12 Lang (571pk) Orig NL - Full

Inruil mogelijk

Wij ruilen je huidige auto (of motor) graag in. Voor een correcte taxatie ontvangen we graag duidelijke informatie en foto’s.

Jurjens Automotive is ontstaan uit pure passie voor auto’s. Wij zijn gevestigd in een zeer recent pand in Meppel, centraal gelegen dichtbij de snelwegen A28 en A32 en op slechts 15 minuten rijden van Zwolle. Wij ontvangen jou graag in onze showroom.

Onze voorraad bestaat voornamelijk uit occasions die net even iets extra’s hebben ten opzichte van de aangeboden massa. Wij begrijpen als geen ander dat een auto naast eventuele praktische eigenschappen ook zeker enige emotie mag oproepen.

Wij staan achter onze occasions. Van alle occasions wordt de kilometerstand gecontroleerd. Je ontvangt altijd een RDW Tellerrapport. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er een sluitende onderhoudshistorie aanwezig is. Mocht je nog meer zekerheid willen dan staan wij altijd open voor een onafhankelijke aankoopkeuring door bijvoorbeeld een dealerbedrijf of Mijn Autocoach.

Wil je nog meer zekerheid. Kijk dan eens naar onze garantie pakketten en de voorwaarden. U vindt deze op www.jurjensautomotive.nl.

Jij bent meer dan welkom. Alvorens je ons bezoekt stellen wij het op prijs dat je eerst een afspraak maakt zodat we jou alle aandacht kunnen geven.

Ons bezoekadres en contactgegevens zijn

Jurjens Automotive
Setheweg 14d
7942 LB Meppel

Telefoonnummer 0522 855 885

WhatsApp 06 41 822 882

Mail info@jurjensautomotive.nl


Openingstijden

Maandag 9:30 – 12:00 (op afspraak)
Dinsdag 9:00 – 17:30
Woensdag 9:00 – 17:30
Donderdag 9:00 – 17:30
Vrijdag 9:00 – 17:30
Zaterdag 9:00 – 16:00

Bezoek buiten openingstijden – eventueel ook ’s avonds – graag bellen voor overleg.

Wij adviseren om ons altijd te bellen voordat u ons bezoekt. Dit in verband met mogelijke afwezigheid of beschikbaarheid van de auto.


Check voor meer informatie over ons, de laatste nieuwtjes en speciale reportages ook onze website www.jurjensautomotive.nl en onze Social Media kanalen.

Vriendelijke groet,

Menno Jurjens

Specificaties Opties & Accessoires Opmerkingen

Specificaties

Prijs incl. BTW€ 19.900,-
Prijs excl. BTW€ 19.900,-
Kenteken 05TGGL
Merk Mercedes-Benz
Model S-klasse
Type S600 V12 Lang (571pk) Orig NL - Full
Datum deel 1 18-08-2006
Carrosserie Sedan
Transmissie A
Aantal deuren 4
Brandstof Benzine
Voertuigsoort Personenauto
Aantal zitplaatsen 5
Kleur zwart

Geschiedenis van deze auto

Bouwjaar 2006
Tellerstand 244054 km
Nationale Autopas (NAP) Ja
Datum deel 1 18-08-2006
Datum deel 1a 18-08-2006
BTW verrekenbaar Nee

Resterende garanties

Autotrust garantie Nee

Maten en gewichten

Lengte 520 cm
Breedte 186 cm
Hoogte 144 cm
Massa 2110 kg

Prestaties / Motor

Topsnelheid 250 km/u
Acceleratie 5 s
Vermogen 517 pk
Aandrijving motorisch

Opties & Accessoires

Comfort & Interieur
 - Achterbank met massagefunctie
 - Achterstoelen elektrisch verstelbaar
 - Airco automatisch
 - Airco separaat achter
 - Audio-navigatie full map
 - Autotelefoon
 - Autotelefoonvoorbereiding
 - Bandenspanningscontrolesysteem
 - Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend
 - Boordcomputer
 - DVD-wisselaar
 - Elektrische ramen voor
 - Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
 - Entertainment system
 - Houtafwerking interieur
 - Houten stuurwiel
 - Interieur voorverwarmingsinstallatie
 - Lederen bekleding
 - Lederen stuurwiel
 - Lendesteunen (verstelbaar)
 - Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
 - Stuurwiel multifunctioneel
 - TV-ontvanger
 - Verwarmde zitplaatsen voor en achter
Exterieur
 - Achteruitrijcamera
 - AMG-styling
 - Bi-xenon koplampen
 - Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
 - Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
 - Buitenspiegels met verlichting
 - Buitenspiegels verwarmbaar
 - Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
 - Dimlichten automatisch
 - Elektrisch bedienbare achterklep
 - Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
 - Elektrisch zonnescherm achterruit
 - Keyless entry
 - Koplampreiniging
 - Lichtmetalen velgen 18"
 - Lichtmetalen velgen 19"
 - Luchtvering
 - Metallic lak
 - Mistlampen voor
 - Panoramadak
 - Ruitensproeiers verwarmbaar
 - Warmtewerend glas
Veiligheid
 - Active Cornering Enhancement (ACE)
 - Airbag(s) hoofd achter
 - Airbag(s) hoofd voor
 - Airbag(s) side achter
 - Airbag(s) side voor
 - Airbag bestuurder
 - Airbag passagier
 - Alarm klasse 3
 - Anti Blokkeer Systeem (ABS)
 - Brake Assist System
 - Cruise control
 - Cruise control adaptief
 - Electronic Stability Program (ESP)
 - Nachtzicht-assistent
 - Parkeer-assistent
 - Parkeersensor achter
 - Regensensor
 - Tractie Controle Systeem (TCS)
Overig
 - Alcantara hemelbekleding
 - Automatische niveauregeling
 - Cruise control adaptief
 - Distronic Plus
 - Koelbox
 - Parkeer-assistent
 - Zwarte hemelbekleding

Opmerkingen

Algemene informatie
Merk: Mercedes-Benz
Model: S-klasse
Type: S600 V12 Lang (571pk) Orig NL - Full

Asconfiguratie
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat voor: 255/40 R19
Bandenmaat achter: 275/40 R19

Maten en gewichten
GVW: 2.690 kg
Wielbasis: 317 cm

Staat
Schade: schadevrij

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)

| Adaptieve cruise control | Verlengde wielbasis | Rijdynamische zetels | Massage voor + achter | Stoelventilatie voor + achter | Stoelverwarming voor + achter | Nachtzicht | Softclose portieren | Harman/ Kardon Logic7 | Camerasysteem | Active Body Control | Magic Ride Control | Xenon | LED | Elektrische zonwering achterin | Navigatie 3D | Video | Originele AMG velgen | V12 | 517pk | 0-100 km/h 4,6 s | Youngtimer | Origineel Nederlands | 2006 | 244.054 km | EUR 19.900 |

Mercedes-Benz S-klasse S600 V12 Lang (517pk)

De even machtige als magische V12 gaat schuil onder de lange gewelfde motorkap. En hoewel de prestaties bovenaards lijken heerst er een ongekende rust aan boord van dit absolute topmodel van Mercedes-Benz S-klasse. De S600 Lang, met verlengde wielbasis. De S-klasse is altijd vooruitstrevend geweest en op vele gebieden zijn concurrentie mijlen ver voor. Nu we onderweg zijn in de S600 valt vooral de ‘sound of silence’ op. De luchtvering, gecombineerd met actieve dempers, de actieve – lees bewegende – multicontourstoelen verwerken iedere oneffenheid. Terwijl ik me realiseer dat werkelijk ieder detail is gebaseerd op extreem comfort is de 5.5 liter metende V12 ronduit schokkend. Het acceleratievermogen is onwaarschijnlijk. Vooral wanneer je het in de tijdlijn plaatst. Deze S-klasse is van 2006 en daarmee bijna 20 jaar oud. De 517pk is één, maar de boom ontwortelende 830Nm is fenomenaal. In slechts 4,6 seconden accelereert deze mastodont vanuit stilstand naar 100 km/h. Dat is sneller dan menig serieuze sportwagen uit die tijd en bijvoorbeeld gelijk aan de tijden die een Ferrari 360 Modena neerzet. Pas boven 100 km/h wordt de acceleratie echt indrukwekkend aangezien de schaal van de snelheidsmeter recht evenredig lijkt te worden verslonden om vervolgens met een gevoel van hard remmen de snelheidsbegrenzer in te zetten bij 250 km/h. Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat de S600 onbegrensd ver boven 300 km/h kan bereiken. Deze krachtexplosies verhullen echter nooit zijn comfortabele karakter, alles lijkt in groots gemak te worden presteert. Overigens voelen de remmen wel degelijk bijterig. De S-klasse beschikt als weinigen over een remsysteem dat met recht in lijn is met het vermogen van de auto. Geen overbodige luxe wanneer je ruim 2,1 ton tot bedaren moet manen.

Naast het technisch vernuft is de S-klasse ook altijd de basis geweest voor noviteiten. In dit geval noviteiten die hun tijd misschien wel vijftien vooruit zijn. De S600 beschikt over zaken die je nu, anno 2024, nog maar amper tegenkomt op luxe auto’s. We hebben het over 2006, maar denk bijvoorbeeld aan grootlichtassistent, of adaptieve cruise control, automatisch parkeersysteem en night vision en het digitale dashboard. Om maar te zwijgen over de actieve veiligheidssystemen. De S-klasse is absoluut high-end op ieder terrein.

Qua samenstelling en luxe is deze S600 Lang werkelijk full options uitgevoerd. Wij gaan graag de uitdaging aan met kenners om aan te geven welke opties dit exemplaar mist. Te beginnen bij de samenstelling. De lak keuze – Obidian Schwarz metallic – gecombineerd met de 19” originele AMG breedset staat prachtig. Het interieur wordt gevormd door het volledig zwart Nappa lederen interieur. Niet alleen zetels zijn er mee bekleed, maar ook tunnel, deurpanelen, het centrale deel van het stuurwiel en het dashboard. Naast het dubbel panoramadak is de hemel bekleed met antraciet alcantara.

Alle zitplaatsen, dus ook achterin, beschikken over elektrische verstelling met memorystanden, stoelverwarming, stoelventilatie en massagestanden. Daarnaast bieden de zitplekken in bochten tegendruk zodat de zitpositie onveranderd blijft. Achterin beschikken de passagiers over uitgebreide klimaatbediening, een eigen koelkast, bediening van de zonnegordijnen aan de zijden, achterruit en panoramadak en is een extra bedieningsunit voor het Command systeem en het enteratinment systeem achterin. Op de schermen kun je zaken instellen, beschik je over diverse informatiebronnen en kun je video’s afspelen.

Voorin heerst extreme luxe waarin het rijkarakter aan te passen is, het centrale scherm elektrisch kan draaien en zaken als Homelink, Night Vison, camerasysteem en zelfs een radarverklikker te vinden zijn. De cruise control is adaptief en uiteraard sluiten de portieren via softclose.

Naast het feit dat de S-klasse ansich uniek is kunnen wij het waarderen dat het een origineel Nederlands geleverd exemplaar is. In 2006 lagen de cataloguswaardes aanzienlijk lager dan nu, maar deze auto kostte toen al EUR 231.857. De eerste eigenaar moest ruim EUR 63.000 aan BPM betalen. Alleen al om die reden zul je niet legio origineel Nederlands geleverde exemplaren tegen komen.

Alle documentatie en tal van facturen zijn aanwezig. Het RDW Tellerrapport bevestigd te kilometerstand.

De volgende servicebeurten zijn bekend:

18.08.2006 1 km

29.01.2007 22.198 km

09.07.2007 43.741 km

11.11.2008 79.388 km

17.01.2009 89.459 km

28.09.2010 111.135 km

18.09.2013 148.823 km

26.01.2015 166.891 km

05.03.2021 225.945 km

25.10.2023 241.938 km

Veel van het onderhoud is keurig gedocumenteerd in de vorm van facturen.

Ook voor ondernemers is de S-klasse uiterst interessant in verband met de youngtimerregeling.

Interesse in deze unieke Mercedes-Benz S-klasse 600 Lang? Bel snel voor een bezichtiging en eventuele proefrit.




Mercedes-Benz S-klasse S600 V12 Lang (517pk)

Datum eerste toelating: 18 augustus 2006
Kilometerstand: 244.054 km
Kleur: Obsidian Schwarz (197)
Kenteken: 05-TG-GL
APK tot: 23 november 2024
Vermogen: 380kW/ 517pk
Max. koppel: 830Nm
Topsnelheid: 250 km/h (begrensd)
Acceleratie 0-100km/h: 4,6s.
Gewicht: 2.110 kg.
Origineel Nederlands: ja
Youngtimerregeling: ja
BTW/ marge: margeregeling

= Bedrijfsinformatie =

Inruil mogelijk

Wij ruilen je huidige auto (of motor) graag in. Voor een correcte taxatie ontvangen we graag duidelijke informatie en foto’s.

Jurjens Automotive is ontstaan uit pure passie voor auto’s. Wij zijn gevestigd in een zeer recent pand in Meppel, centraal gelegen dichtbij de snelwegen A28 en A32 en op slechts 15 minuten rijden van Zwolle. Wij ontvangen jou graag in onze showroom.

Onze voorraad bestaat voornamelijk uit occasions die net even iets extra’s hebben ten opzichte van de aangeboden massa. Wij begrijpen als geen ander dat een auto naast eventuele praktische eigenschappen ook zeker enige emotie mag oproepen.

Wij staan achter onze occasions. Van alle occasions wordt de kilometerstand gecontroleerd. Je ontvangt altijd een RDW Tellerrapport. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er een sluitende onderhoudshistorie aanwezig is. Mocht je nog meer zekerheid willen dan staan wij altijd open voor een onafhankelijke aankoopkeuring door bijvoorbeeld een dealerbedrijf of Mijn Autocoach.

Wil je nog meer zekerheid. Kijk dan eens naar onze garantie pakketten en de voorwaarden. U vindt deze op www.jurjensautomotive.nl.

Jij bent meer dan welkom. Alvorens je ons bezoekt stellen wij het op prijs dat je eerst een afspraak maakt zodat we jou alle aandacht kunnen geven.

Ons bezoekadres en contactgegevens zijn

Jurjens Automotive
Setheweg 14d
7942 LB Meppel

Telefoonnummer 0522 855 885

WhatsApp 06 41 822 882

Mail info@jurjensautomotive.nl


Openingstijden

Maandag 9:30 – 12:00 (op afspraak)
Dinsdag 9:00 – 17:30
Woensdag 9:00 – 17:30
Donderdag 9:00 – 17:30
Vrijdag 9:00 – 17:30
Zaterdag 9:00 – 16:00

Bezoek buiten openingstijden – eventueel ook ’s avonds – graag bellen voor overleg.

Wij adviseren om ons altijd te bellen voordat u ons bezoekt. Dit in verband met mogelijke afwezigheid of beschikbaarheid van de auto.


Check voor meer informatie over ons, de laatste nieuwtjes en speciale reportages ook onze website www.jurjensautomotive.nl en onze Social Media kanalen.

Vriendelijke groet,

Menno Jurjens

Contact

Jurjens Automotive
Setheweg 14d 7942LB MEPPEL
Nederland

Contact aanbieder
Achteruitrijcamera
Adaptive cruise control
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airconditioning achter
Alarmsysteem klasse III
Anti-slipregeling
Antiblokkeersysteem
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische dimlichten
Automatische parkeerassistent
Bandenspanningscontrole
Bi-xenon verlichting
Boordcomputer
Centrale deurvergrendeling afstandbediend
Climate control
Cruise control
Elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak
Elektrisch bedienbare achterklep
Elektrisch bedienbare ramen voor
Elektrisch inklapbare buitenspiegels
Elektrisch verstelbare buitenspiegels
Elektrisch verstelbare voorstoel met geheugen
Hoofdairbags achter
Hoofdairbags voor
Houtinleg
Keyless entry
Lederen bekleding
Lederen stuurwiel
Lendesteunen
Lichtmetalen wielen (18")
Lichtmetalen wielen (19")
Luchtvering
Metallic lak
Mistlampen voor
Multifunctioneel stuurwiel
Navigatiesysteem
Niveauregeling
Noodremassistentie
Panoramadak
Parkeersensoren achter
Regensensor
Snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging
Stabiliteitscontrole
Standkachel
Stoelverwarming voor en achter
Telefoon
Telefoonvoorbereiding
Verwarmde buitenspiegels
Warmtewerend glas
Zij-airbags achter
Zij-airbags voor