BMW iX kopen of leasen?


BMW -elektrische autos

Nieuwe en gebruikte elektrische BMW iX

BMW heeft met de iX een nieuwe elektrische SUV geïntroduceerd. Na de BMW i3 en de iX3 is de iX het derde elektrisch aangedreven model uit München. De elektrische BMW iX SUV is sinds november 2021 op de markt. BMW breidt zijn complete aanbod van elektrische en Plug-In Hybride modellen snel uit. De elektrische BMW iX met nul emissies, bieden u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf de efficiënte BMW voertuigmodellen met elektrische en Plug-In Hybride aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische BMW iX te kopen of leasen?

BMW iX - elektrische SUV

BMW iX (Image BMW Press Group)

BMW iX leasen

Het leasen van een BMW iX kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische BMW modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe BMW iX en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische BMW iX “Lease voorraad aanbiedingen”

BMW iX kopen

Bij het kopen van een elektrische BMW iX is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch BMW iX aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische BMW iX ‘Verkoop voorraad’

BMW iX elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische BMW iX nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische BMW iX laadpaal configuratie.

BMW EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze BMW EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische BMW modellen.

BMW EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische BMW’s.