BMW iX3 kopen of leasen?


BMW -elektrische autos

Nieuwe en gebruikte elektrische BMW iX3

BMW breidt zijn complete aanbod van elektrische en Plug-In Hybride modellen snel uit. De elektrische BMW iX3 met nul emissies, bieden u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf de efficiënte BMW voertuigmodellen met elektrische aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische BMW iX3 te kopen of leasen?

BMW iX3 - elektrische SUV

BMW iX3 (Image BMW Press Group)

BMW iX3 leasen

Het leasen van een BMW iX3 kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische BMW modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe BMW iX3 en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische BMW iX3 “Lease voorraad aanbiedingen”

Hieronder een selectie van ons elektrisch BMW iX3 aanbod:

BMW iX3 kopen

Bij het kopen van een elektrische BMW iX3 is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische BMW iX3 ‘Verkoop voorraad’

BMW iX3 elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische BMW iX3 nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische BMW iX3 laadpaal configuratie.

BMW EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze BMW EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische BMW modellen.

BMW EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische BMW’s.