Citroën C-Zero kopen of leasen?


Citroën - elektrische en plug-in hybride autoNieuwe en gebruikte elektrische Citroën C-Zero

Citroën breidt zijn complete aanbod van elektrische en Plug-In Hybride modellen snel uit. De elektrische Citroën C-Zero met nul emissies, bieden u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Citroën voertuigmodellen met elektrische en Plug-In Hybride aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Citroën C-Zero te kopen of leasen?

Citroën C-Zero - electric car

Citroën C-Zero (Image Stellantis Media)

Citroën C-Zero leasen

Het leasen van een Citroën C-Zero kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische CITROËN modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Citroën C-Zero en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Citroën C-Zero “Lease voorraad aanbiedingen”

Citroën C-Zero kopen

Bij het kopen van een elektrische Citroën C-Zero is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch Citroën C-Zero aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Citroën C-Zero ‘Verkoop voorraad’

Citroën C-Zero elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Citroën C-Zero nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Citroën C-Zero laadpaal configuratie.

Citroën EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze Citroën EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische CITROËN modellen.

CITROËN EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische Citroën’s.