Citroën e-C4 kopen of leasen?


Citroën - elektrische en plug-in hybride auto

Nieuwe en gebruikte elektrische Citroën ë-C4

Citroën breidt zijn complete aanbod van elektrische modellen sterk uit. Met het 100% elektrische model, de Citroën ë-C4 rijdt u met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Citroën voertuigmodellen met elektrische aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Citroën ë-C4 te kopen of leasen?

Citroën e-C4 - elektrische auto

Citroën ë-C4 (Image Stellantis Media)

Citroën ë-C4 leasen

Het leasen van een Citroën ë-C4 kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische CITROËN modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Citroën ë-C4 en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Citroën ë-C4 “Lease voorraad aanbiedingen”

Citroën ë-C4 kopen

Bij het kopen van een elektrische Citroën ë-C4 is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch Citroën ë-C4 aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Citroën ë-C4 ‘Verkoop voorraad’

Citroën ë-C4 elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Citroën ë-C4 nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Citroën ë-C4 laadpaal configuratie.

Citroën EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze Citroën EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische CITROËN modellen.

CITROËN EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische CITROËN’s.