CUPRA Born kopen of leasen?


Cupra - electric cars

      Nieuwe en gebruikte elektrische CUPRA Born

Cupra breidt gestaag zijn aanbod van elektrische en Plug-In Hybride modellen snel uit. De elektrische CUPRA Born met nul emissies, bieden u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf de efficiënte CUPRA voertuigmodellen met elektrische en Plug-In Hybride aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische CUPRA Born te kopen of leasen?

Cupra Born - electric car

Cupra Born (Image Cupra)

CUPRA Born leasen

Het leasen van een elektrische CUPRA Born kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische CUPRA modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe CUPRA Born en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische CUPRA Born “Lease voorraad aanbiedingen”

CUPRA Born kopen

Bij het kopen van een elektrische CUPRA Born is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch CUPRA Born aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische CUPRA Born ‘Verkoop voorraad’

CUPRA Born elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische CUPRA Born nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische CUPRA Born laadpaal configuratie

CUPRA EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze CUPRA EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische CUPRA modellen.

CUPRA EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische CUPRA’s.