FIAT 500e kopen of leasen?


Fiat - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische FIAT 500e

FIAT breidt zijn complete aanbod van elektrische modellen snel uit. De compacte FIAT 500e rijdt met nul emissies, biedt sportieve rijprestaties met een hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte FIAT voertuigmodellen met elektrische aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische FIAT 500e te kopen of te leasen?

FIAT 500e

FIAT 500e (Image Stellantis Media)

FIAT 500e leasen

Het leasen van een FIAT 500e kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische FIAT modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Fiat 500e en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Fiat 500e “Lease voorraad aanbiedingen”

Fiat 500e kopen

Bij het kopen van een elektrische Fiat 500e is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch FIAT 500e aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Fiat 500e ‘Verkoop voorraad’

FIAT 500e elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de FIAT 500e nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische FIAT 500e laadpaal configuratie.

FIAT EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze FIAT EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische FIAT modellen.

FIAT EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische FIAT’s.