evtrader nl auto marktplaats

Ford Mustang Mach-E kopen of leasen


Ford - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte FORD Mustang Mach-E

Al in 2013 deed Ford met de Focus Electric een eerste, helaas mislukte, poging op het gebied van elektromobiliteit. Het duurde toen een hele acht jaar voordat Ford een nieuwe, nu veel veelbelovendere poging waagde. Het recept voor succes lijkt op het eerste gezicht een beetje vreemd: Ford presenteert een klassieke mid-range SUV en noemt hem brutaal Mustang – zoals het legendarische sportwagenicoon uit de VS, traditioneel met een dikke V8-motor onder de motorkap.

De eerste volledig elektrische SUV van Ford zal u verrassen met zijn revolutionaire design, baanbrekende technologieën en een maximaal elektrisch rijbereik tot 610 km. Ervaar een compleet nieuwe rijervaring en een uitstekende acceleratie, in de GT-variant van de Ford Mustang Mach-E met 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u.

Ford Mustang Mach-E GT - electric car

Ford Mustang Mach-e (Image Ford Media)

Ford Mustang Mach-e leasen

De leasing van een elektrische Ford Mustag Mach-e kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Bekijk in onze EV-Voorraad uw specifieke elektrische auto en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische FORD Mustang Mach-E te kopen of leasen?

Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan Mustang Mach-E’s!


Ford Mustang Mach-e charging

Ford Mustang Mach-e (Image Ford Media)

Ford Mustang Mach-e elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Ford Mustang Mach-e nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Ford Mustang Mach-e laadpaal configuratie.
(* Configuratie alléén mogelijk op desktop)

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen