Hyundai Ioniq kopen of leasen?


Hyundai - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte Hyundai Ioniq electric

HYUNDAI breidt zijn complete aanbod van elektrische modellen snel uit. De Hyundai Ioniq electric rijdt met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Hyundai voertuigmodellen met elektrische aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse Hyundai Ioniq electric te kopen of leasen?

Hyundai Ioniq Electric - elektrische auto

Hyundai Ioniq Electric (Image Hyundai News)

Hyundai Ioniq leasen

Het leasen van een Hyundai Ioniq kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Hyundai modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Hyundai Ioniq electric en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Hyundai Ioniq “Lease voorraad aanbiedingen”

Hyundia Ioniq kopen

Bij het kopen van een elektrische Hyundai Ioniq is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch Hyundai Ioniq aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Hyundai Ioniq ‘Verkoop voorraad’

Hyundai Ioniq elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de Hyundai Ioniq electric nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je Hyundai Ioniq electric  laadpaal configuratie.

Hyundai EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze Hyundai EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische HYUNDAI modellen.

HYUNDAI EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische HYUNDAI’s.