Hyundai Kona Electric kopen of leasen?


Hyundai - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte Hyundai Kona Electric

HYUNDAI breidt zijn complete aanbod van elektrische modellen snel uit. De Hyundai Kona Electric rijdt met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Hyundai voertuigmodellen met elektrische aandrijvingen.

Hyundai Kona Electric - elektrische auto

Hyundai Kona Electric (Image Hyundai News)

Hyundai Kona Electric leasen

Het leasen van een Hyundai Kona Electric kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Hyundai modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Hyundai Kona Electric en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze Hyundai Kona Electric “Lease voorraad aanbiedingen”

Hyundai Kona Electric kopen

Bij het kopen van een elektrische Hyundai Kona Electric is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons Hyundai Kona Electric  aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide Hyundai Kona Electric ‘Verkoop voorraad’

Hyundai Kona Electric elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de Hyundai Kona Electric nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Hyundai Kona Electric laadpaal configuratie.

Hyundai EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze Hyundai EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische HYUNDAI modellen.

HYUNDAI EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische HYUNDAI’s.