KIA e-Soul kopen of leasen?


KIA - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische KIA e-Soul

KIA breidt zijn aanbod van elektrische en Plug-In Hybride modellen verder uit. De elektrische KIA e-Soul rijdt met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte KIA voertuigmodellen met elektrische en Plug-In Hybride aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische KIA e-Soul te kopen of leasen?

KIA e-Soul - electric car

KIA e-Soul (Image KIA)

KIA e-Soul leasen

Het leasen van een KIA e-Soul kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische KIA modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe KIA e-Soul en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische KIA e-Soul “Lease voorraad aanbiedingen”

KIA e-Soul kopen

Bij het kopen van een elektrische KIA e-Soul is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch KIA e-Soul aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische KIA e-Soul ‘Verkoop voorraad’

KIA e-Soul elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische KIA e-Soul nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische KIA e-Soul laadpaal configuratie

KIA EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze KIA EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische KIA modellen.

KIA EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische KIA’s.