KIA EV6 kopen of leasen?


KIA - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische KIA EV6

KIA breidt zijn aanbod van Plug-In Hybride en elektrische modellen verder uit. De elektrische KIA EV6 rijdt met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte KIA voertuigmodellen met Plug-In Hybride en elektrische aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische KIA EV6 te kopen of leasen?

KIA EV6 - elektrische auto

KIA EV6 (Image KIA)

KIA EV6 leasen

Het leasen van een KIA EV6 kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische KIA modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe KIA EV6 en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische KIA EV6 “Lease voorraad aanbiedingen”

KIA EV6 kopen

Bij het kopen van een elektrische KIA EV6 is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch KIA EV6 aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische KIA EV6 ‘Verkoop voorraad’

KIA EV6 elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische KIA EV6 nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische KIA EV6 laadpaal configuratie.

KIA EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze KIA EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische KIA modellen.

KIA EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische KIA’s.