Lexus UX kopen of leasen?


Lexus - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische LEXUS UX 300e

LEXUS breidt zijn aanbod van elektrische modellen langzaam uit. De elektrische Lexus UX 300e rijdt met nul emissies, biedt goede rijprestaties met een hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Lexus voertuigmodellen met elektrische en Plug-In Hybride aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische LEXUS UX 300e te kopen of leasen?

Lexus UX 300e - electric car

Lexus UX 300e (Image Lexus EU)

LEXUS UX leasen

Het leasen van een elektrische Lexus UX kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische LEXUS modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Lexus UX 300e en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Lexus UX “Lease voorraad aanbiedingen”

Lexus UX kopen

Bij het kopen van een elektrische Lexus UX is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch Lexus UX aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Lexus UX ‘Verkoop voorraad’

Lexus UX 300e elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Lexus UX 300e nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische LEXUS UX 300e laadpaal configuratie.

Lexus EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze LEXUS EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische LEXUS modellen.

LEXUS EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.