Mitsubishi i-MiEV kopen of leasen?


Mitsubishi - Plug-In Hybride auto

Gebruikte elektrische Mitsubishi i-MiEV

Mitsubishi breidt zijn complete aanbod van Plug-In Hybride modellen verder uit. De elektrische Mitsubishi I-MiEV rijdt met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Mitsubishi voertuigmodellen met Plug-In Hybride aandrijvingen.

Bent u van plan een tweedehandse Mitsubishi i-MiEV te kopen of leasen?

Mitsubishi i-MiEV - elektrische auto

Mitsubishi i-MiEV (Image Mitsubishi Motor Corp.)

Mitsubishi i-MiEV leasen

Het leasen van een elektrische Mitsubishi i-MiEV kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische MINI modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse Mitsubishi i-MiEV en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Mitsubishi i-MiEV “Lease voorraad aanbiedingen”

Mitsubishi i-MiEV kopen

Bij het kopen van een elektrische Mitsubishi i-MiEV is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons Mitsubishi i-MiEV aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Mitsubishi i-MiEV ‘Verkoop voorraad’

Mitsubishi i-MiEV elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Mitsubishi i-MiEV nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Mitsubishi i-MiEV laadpaal configuratie.

MITSUBISHI EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze MITSUBISHI EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische Mitsubishi modellen.

MITSUBISHI EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische Mitsubishi’s.