evtrader nl auto marktplaats

Mazda MX-30 kopen of leasen


Mazda - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische MAZDA MX-30

De Mazda MX-30 begint het modeljaar 2022 met geoptimaliseerde oplaadtechnologie en een uitgebreid assortiment uitrustingen. Bovendien zijn nieuwe meerkleurige lakafwerkingen voor het exterieur en een nieuw, derde ontwerpconcept voor het interieur bedoeld om de elektrische Mazda te upgraden .

Het scala aan kleurconcepten voor het interieur wordt voor modeljaar 2022 uitgebreid met het Urban Expression-designthema, dat zwart veganistisch leer combineert met een denim stof gemaakt van 20 procent gerecycled materiaal en donkerbruine kurkapplicaties op de middenconsole en de deur handvatten.

Klanten kunnen hun Mazda MX-30 ook personaliseren met nieuwe meerkleurige lak. U kunt kiezen uit de carrosseriekleuren Ceramic White, Jet Black, Zircon Sand en Soul Red Crystal, elk in combinatie met een zwarte dakafwerking en raamkozijnen in grijs of zilver.

Mazda MX-30 - electric car

Mazda MX-30 (Image Mazda Press)

Mazda MX-30 leasen

De leasing van een elektrische Mazda MX-30 kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Bekijk in onze EV-Voorraad uw specifieke elektrische auto en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische MAZDA MX-30 te kopen of leasen?

Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan elektrische Mazda MX-30’s!

» Uitgebreide elektrische Mazda MX-30 voorraad (incl. filtermogelijkheden)

Mazda MX-30 - electric car charging

Mazda MX-30 (Image Mazda Press)

Mazda MX-30 elektrisch laden

De standaard boordlader van de MX-30 maakt nu driefasig laden mogelijk met een laadvermogen tot 11 kW. Hierdoor kan de elektrische auto in circa tweeënhalf uur worden opgeladen van 20 naar 100 procent van de accucapaciteit aan AC wallboxen en laadpalen met een laadvermogen van minimaal 11 kW.

Ook de laadtijd bij DC-snellaadstations met minimaal 50 kW vermogen wordt verkort: in de toekomst wordt de batterij in slechts 26 minuten van 20 naar 80 procent opgeladen in plaats van de voorgaande 36 minuten.

Wil je weten welke laadpaal voor de Mazda MX-30 geschikt is?

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Mazda MX-30 nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Mazda MX-30 laadpaal configuratie.
(* Configuratie alléén mogelijk op desktop)

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen