Mazda MX-30 kopen of leasen


Mazda MX-30 - elektrische auto Mazda Mx-30 (Image MAZDA)

Mazda - elektrische auto

Nieuwe en tweedehands elektrische MAZDA MX-30

De Mazda MX-30 begint het modeljaar 2022 met geoptimaliseerde oplaadtechnologie en een uitgebreid assortiment uitrustingen. Bovendien zijn nieuwe meerkleurige lakafwerkingen voor het exterieur en een nieuw, derde ontwerpconcept voor het interieur bedoeld om de elektrische Mazda te upgraden .

Het scala aan kleurconcepten voor het interieur wordt voor modeljaar 2022 uitgebreid met het Urban Expression-designthema, dat zwart veganistisch leer combineert met een denim stof gemaakt van 20 procent gerecycled materiaal en donkerbruine kurkapplicaties op de middenconsole en de deur handvatten.

Klanten kunnen hun Mazda MX-30 ook personaliseren met nieuwe meerkleurige lak. U kunt kiezen uit de carrosseriekleuren Ceramic White, Jet Black, Zircon Sand en Soul Red Crystal, elk in combinatie met een zwarte dakafwerking en raamkozijnen in grijs of zilver.

Elektrisch laden

De standaard boordlader van de MX-30 maakt nu driefasig laden mogelijk met een laadvermogen tot 11 kW. Hierdoor kan de elektrische auto in circa tweeënhalf uur worden opgeladen van 20 naar 100 procent van de accucapaciteit aan AC wallboxen en laadpalen met een laadvermogen van minimaal 11 kW.

Ook de laadtijd bij DC-snellaadstations met minimaal 50 kW vermogen wordt verkort: in de toekomst wordt de batterij in slechts 26 minuten van 20 naar 80 procent opgeladen in plaats van de voorgaande 36 minuten.

Bent u van plan een elektrische MAZDA MX-30 te kopen of leasen? Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan elektrische Mazda MX-30’s!

» Uitgebreide voorraad Mazda MX-30 (incl. filtermogelijkheden)