Opel Ampera-e kopen of leasen?


OPEL - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische Opel Ampera-e

OPEL breidt zijn complete aanbod van Plug-In Hybride en elektrische modellen snel uit. De elektrische Opel Ampera-e rijdt met nul emissies, biedt sportieve rijprestaties met een hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Opel voertuigmodellen met Plug-In Hybride en elektrische aandrijvingen.

* Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Opel Ampera-e te kopen of leasen?

Opel Ampera-e - elektrische auto

Opel Ampera-e (Image Stellantis Media)

Opel Ampera-e leasen

Het leasen van een elektrische Opel Ampera-e kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Opel modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Opel Ampera-e en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Opel Ampera-e “Lease voorraad aanbiedingen”

Opel Ampera-e kopen

Bij het kopen van een elektrische Opel Ampera-e is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch Opel Ampera-e aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Opel Ampera-e ‘Verkoop voorraad’

Opel Ampera-e elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Opel Ampera-e nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Opel Ampera-e laadpaal configuratie.

Opel EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze Opel EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische OPEL modellen.

OPEL EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische OPEL’s.