Renault ZOE kopen of leasen?


Nieuwe en gebruikte elektrische Renault ZOE

Renault breidt zijn complete aanbod van Plug-In Hybride en elektrische modellen sterk uit. De 100% elektrische ZOE rijdt het met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Renault voertuigmodellen met elektrische aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Renault ZOE te kopen of leasen?

Renault ZOE - elektrische auto

Renault ZOE (Image RENAULT)

Renault ZOE leasen

Het leasen van een Renault ZOE kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische RENAULT modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Renault ZOE en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Renault ZOE “Lease voorraad aanbiedingen”

Renault ZOE kopen

Bij het kopen van een elektrische Renault ZOE is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch Renault ZOE aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Renault ZOE ‘Verkoop voorraad’

Renault ZOE elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Renault ZOE nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Renault ZOE laadpaal configuratie.

RENAULT EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze RENAULT EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische RENAULT modellen.

RENAULT EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische RENAULT’s.