Seres 3 kopen of leasen?


SERES - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische SERES 3

Seres heeft tot op heden 1 elektrisch model in hun gamma. De 100% elektrische Seres 3 rijdt het met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Renault voertuigmodellen met elektrische aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Seres 3 te kopen of leasen?

Seres 3 - elektrische auto

Seres 3 (Image Seres)

Seres 3 leasen

Het leasen van een Seres 3 kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische RENAULT modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Seres 3 en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Seres 3 “Lease voorraad aanbiedingen”

Seres 3 kopen

Bij het kopen van een elektrische Renault ZOE is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch Seres 3 aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Seres 3 ‘Verkoop voorraad’

Seres 3 elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Seres 3 nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Seres 3 laadpaal configuratie.

SERES EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze SERES EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische SERES modellen.

SERES EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.