Tesla Model S kopen of leasen?


Nieuwe en gebruikte TESLA Model S

TESLA heeft zijn complete aanbod van elektrische modellenmooi uitgebreid. Het eerste 100% elektrische model, de Tesla Model S kwam in 2011 op de markt rijdt met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte TESLA voertuigmodellen met elektrische aandrijvingen..

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse TESLA Model S te kopen of leasen?

Tesla Model S Plaid - elektrische auto

Tesla Model S Plaid (Image Tesla)

Tesla Model S leasen

Het leasen van een Tesla Model S kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische TESLA modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Tesla Model S en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze Tesla Model S “Lease voorraad aanbiedingen”

Tesla Model S kopen

Bij het kopen van een elektrische Tesla Model S is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons Tesla Model S aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide Tesla Model S ‘Verkoop voorraad’

Tesla Model S elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Tesla Model S nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je Tesla Model S laadpaal configuratie.

TESLA EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze TESLA EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische TESLA modellen.

TESLA EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische TESLA’s.