Volkswagen ID.5 kopen of leasen?


Volkswagen - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische Volkswagen ID.5

VOLKSWAGEN breidt zijn complete aanbod van elektrische en Plug-In Hybride modellen snel uit. De elektrische Volkswagen ID.5 rijdt met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf de efficiënte Volkswagen voertuigmodellen met Plug-In Hybride en elektrische aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Volkswagen ID.5 te kopen of leasen?

Volkswagen ID.4 - elektrische auto

Volkswagen ID.4 (Image Volkswagen Newsroom)

Volkswagen ID.5 leasen

Het leasen van een Volkswagen ID.5 kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische VOLKSWAGEN modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Volkswagen ID.5 en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Volkswagen ID.5 “Lease voorraad aanbiedingen”

Volkswagen ID.5 kopen

Bij het kopen van een elektrische Volkswagen ID.5 is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch Volkswagen ID.5 aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Volkswagen ID.5 ‘Verkoop voorraad’

Volkswagen ID.5 elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Volkswagen ID.5 nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Volkswagen ID.5 laadpaal configuratie.

VOLKSWAGEN EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze VOLKSWAGEN EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische VOLKSWAGEN modellen.

VOLKSWAGEN EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische VOLKSWAGEN’s.