Volvo C40 kopen of leasen?


Volvo - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische VOLVO C40

VOLVO breidt zijn complete aanbod van elektrische modellen sterk uit. Met het 100% elektrische model, de Volvo C40 rijdt u met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Volvo voertuigmodellen met elektrische en plug-In Hybride aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Volvo C40 te kopen of leasen?

Volvo C40 - elektrische auto

Volvo C40 (Image Volvo Cars Media)

Volvo C40 leasen

Het leasen van een elektrische Volvo C40 kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Volvo modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Volvo C40 en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Volvo C40 “Lease voorraad aanbiedingen”

Volvo C40 kopen

Bij het kopen van een elektrische Volvo C40 is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch Volvo C40 aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Volvo C40 ‘Verkoop voorraad’

Volvo C40 elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Volvo C40 nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je Volvo C40 laadpaal configuratie.

Volvo EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze Volvo EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische VOLVO modellen.

Volvo EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische VOLVO’s.