EV Jaarboek 2023: meer elektrische auto’s

(…maar sommige hebben ‘t niet gered)

ev-jaarboek 2023

Het EV Jaarboek 2023 over elektrische auto’s is eindelijk beschikbaar en klaar om geleverd te worden. De derde editie is verbeterd en selectiever dan eerdere uitgaven, met meer beschreven merken en modellen dan ooit. Het boek bevat praktijkervaringen, fabrieksgegevens en nuttige informatie over elektrisch rijden, evenals een volledige lijst van alle elektrische auto’s die in 2023 beschikbaar zijn.

Dit jaar zijn er meer elektrische auto’s opgenomen in het EV Jaarboek, met liefst 20% meer dan vorig jaar. Echter, dit jaar zien we voor het eerst ook een daling, met enkele automerken die niet in staat waren om te overleven. Het boek is daarom selectiever en concreter, en biedt glashelder uitleg over kosten en baten, basisbegrippen als voltages, ampère, kilowattuur en 1, 2 of 3-fasen, tot hoe je van je huis een Smart Energy Hub (SEH) maakt.

Het deskundige schrijversteam onder redactie van Jasper Engel en Joeri van Dam maakt het EV Jaarboek 2023 uniek ten opzichte van andere uitgaven. Het is speciaal ontworpen voor mensen die op het punt staan om een eerste elektrische auto te kopen, en biedt hen duidelijke informatie over alles wat ze moeten weten.

 

EV-Jaarboek 2023

EV Jaarboek * Joeri van Dam / Vivianne Heijnen / Jasper Engel

Medewerking ministerie

Het EV Jaarboek 2023 is geplaatst met rijke fotografie, praktische fabrieksgegevens en praktijkinformatie van Fastned en EV-Database. Alle nieuwe elektrische auto’s die in 2023 op de markt komen, zijn beschreven in de sectie “Onder de Loep”. Dit jaar wordt het boek verrijkt met exclusieve interviews van The Solar Charging Company en TotalEnergies.

De redactie is bijzonder trots op het voorwoord, geschreven door de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, mevrouw Vivianne Heijnen. Haar bijdrage maakt het EV Jaarboek 2023 nog meer waardevol voor alle geïnteresseerden in elektrisch rijden.

 

Bestelwagenversie EV Jaarboek

Ook over elektrische bestelauto’s heeft de redactie een jaarboek uitgebracht. Beide jaarboeken zijn te bestellen op www.evjaarboek.nl.

 

Bronvermelding  : EV-Jaarboek

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.