Nieuwe elektrische rijders hebben veel vragen: over laadpunten, laadpassen, het plannen van je reis en het rijden in het buitenland. Om deze toekomstige elektrische rijders optimaal te informeren hebben Van Mossel en VER besloten de handen ineen te slaan. Zij hebben gezamenlijk een pakket ontwikkeld om elektrische rijders bij al hun vragen te ondersteunen.

Wat houdt dit pakket in?

Van Mossel biedt bij iedere nieuwe en gebruikte elektrische auto een Premium lidmaatschap van VER voor één jaar (ter waarde van €35,-).

 

VER zet De Nationale EV Helpdesk en haar sociale media in om de elektrische rijders van Van Mossel optimaal te ondersteunen bij al hun vragen over elektrisch rijden.

Ook worden de elektrische rijders via de VER nieuwsbrieven en video’s op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen.

Daarnaast worden er in 2022 diverse sessies voor beginnende elektrische rijders georganiseerd, zg “EV voor Groentjes”, binnen van Mossel Automotive Groep om nieuwe en geïnteresseerde elektrische rijders goed te infomeren over alle onderwerpen die bij elektrisch rijden komen kijken.

Marina van Helvoort Directeur VER: “Met deze samenwerking kunnen we juist oriënterende en beginnende EV Rijders de juiste informatie meegeven en ondersteuning bieden, om de stap naar elektrisch rijden zo gemakkelijk mogelijk te maken”.

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel: “Het rijden in een elektrische auto biedt belangrijke voordelen voor de consument. Zowel milieutechnisch als kostentechnisch. Ook kunnen voor de aanschaf aantrekkelijke subsidies van toepassing zijn. Wie eenmaal elektrisch rijdt, heeft in principe minder onderhoudskosten omdat de onderhoudsbehoefte lager is. De 28 automerken die we in Nederland aanbieden bij Van Mossel kennen een steeds groter wordend elektrisch modellengamma. Onze verkopers kunnen daarom een onafhankelijk advies uitbrengen en kijken wat past bij de behoefte. We zijn blij dat de samenwerking met VER dit nog verder kan ondersteunen.”

Bron : Van Mossel

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.