Kleur
Uitgebreid zoeken

Elektrische auto kopen of leasen?

EVTrader® – Hét grootste EV-Occasion Platform voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. Zéér scherpe Lease Deals!

Elektrische auto kopen

Elektrische auto leasen

Voordelen elektrische auto leasen

Het leasen van een elektrische auto’s is erg aantrekkelijk. Binnen het aanbod van elektrische auto’s op EVTrader® maak je zelf de keuze tussen Financial, Operational of Private Lease. Wil je meer weten over het leasen van een elektrische auto? Lees hier meer.

Elektrische auto kopen

Elektrische auto kopen

Voordelen elektrische auto kopen

De voordelen van elektrische auto’s zijn duidelijk; ze zijn stil, schoon, relaxed en goedkoop om in te rijden. Het meest complete aanbod vind je op EVTrader®. Je elektrische auto koop je rechtstreeks bij de dealer, dus een goede service is gegarandeerd. Wil je weten hoe milieuvriendelijk een elektrische auto is? Lees hier meer.

Elektrische auto kopen

Laadpaal kopen

Een laadstation kopen

Met de configurator van EVTrader® weet je direct welke laadpaal jouw elektrische auto nodig heeft. Op basis van jouw netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt jou het de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk! Koop hier je laadpaal.

Tips elektrische auto kopen

Tips ‘Elektrisch Rijden’

Wil je een elektrische auto kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan onze tips en vindt je elektrische auto op EVTrader.nl. Denk aan actieradius, subsidies, ruimte, oplaadmogelijkheden en meer. Lees onze uitgebreide tips hier.