ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Chevrolet kopen of leasen?

Chevrolet - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Chevrolet’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Chevrolet Bolt-EV tot de welbekende Chevrolet Volt,  kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

ChevroletChevrolet Volt (Image Chevrolet Media)

Chevrolet leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische Chevrolet kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor Citroën modellen ook persoonlijke leningen en abonnementen.

ChevroletChevrolet Bolt-EV (Image Chevrolet Media)

Chevrolet elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Chevrolet nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Chevrolet laadpaal configuratie.
(* Configuratie alléén mogelijk op desktop)

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Chevrolet bekijken?

» Uitgebreide CHEVROLET voorraad (incl. filtermogelijkheden)

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Chevrolet, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod van alle elektrische auto’s.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen