Verkoopprijs auto
128950,-
Looptijd: 72 maanden
12 maanden
72 maanden
Slottermijn: 1
1
1
Prijs vanaf 0,- p/m

Financial lease aanbieding, excl.btw

Bevestig email adres.

Ford USA F-150

Lightning Lariat Extended Range

Video's Specificaties Opties & Accessoires Opmerkingen

Specificaties

Prijs excl. BTW€ 128.950,-
Kenteken VVJ48F
Merk Ford USA
Model F-150
Type Lightning Lariat Extended Range
Carrosserie Pick-Up
Transmissie A
Aantal deuren 4
Brandstof Elektriciteit
Voertuigsoort Bedrijfswagen
Aantal zitplaatsen 4
Kleur zwart

Geschiedenis van deze auto

Bouwjaar 2023
Tellerstand 1 km
Nationale Autopas (NAP) Nee
BTW verrekenbaar Nee

Resterende garanties

Autotrust garantie Nee

Maten en gewichten

Prestaties / Motor

Aandrijving motorisch

Opties & Accessoires

 - Overige

Opmerkingen

🇳🇱 Informatie in het Nederlands:

Algemene informatie
Constructiejaar: 2023-08
Modeljaar: 1900
Cabine: dubbel

Maten en gewichten
GVW: 3.500 kg
Wielbasis: 369 cm

Onderhoud, historie en staat
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/VVJ48F
Schade: schadevrij

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers

Garantie
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Ontketen de kracht van de toekomst met de Ford F150 Lightning Lariat Standard Range. Ervaar een revolutionaire rijervaring die duurzaamheid, kracht en geavanceerde technologie op een unieke manier combineert.

Zeg vaarwel tegen de benzinepomp en hallo tegen adembenemende acceleratie. De Lightning beschikt over een krachtige volledig elektrische aandrijflijn, die indrukwekkende vermogens en directe koppel levert wanneer je het nodig hebt. Trotseer elke weg met vertrouwen en geniet van een soepele, stille rit die jouw rijplezier vergroot.

De toewijding van Ford aan het milieu komt tot uiting in de F150 Lightning Lariat. Zijn volledig elektrische ontwerp zorgt voor nul emissies, vermindert jouw ecologische voetafdruk en draagt bij aan een groenere planeet. Omarm de toekomst van autorijden terwijl je geniet van opmerkelijke efficiëntie die je verder brengt.

De F150 Lightning Lariat behoudt de legendarische kracht en capaciteit van Ford, waardoor het de ultieme partner is voor werk en vrije tijd. Met indrukwekkende sleep- en laadvermogens staat deze elektrische pick-up klaar om zelfs jouw zwaarste uitdagingen moeiteloos aan te kunnen.

Blijf verbonden, geïnformeerd en in controle met de ultramoderne technologische functies van Ford. De elektrische pick-up is uitgerust met een intuïtief infotainmentsysteem met integratie van je smartphone, geavanceerde navigatie en een scala aan veiligheidsvoorzieningen die jouw welzijn vooropstellen.

Stap in het ruime en fraai vormgegeven interieur dat luxe en verfijning uitstraalt. Geniet van hoogwaardige materialen, comfortabele stoelen met massagefunctie en talloze voorzieningen die elke reis aangenaam maken voor zowel de bestuurder als de passagiers.

Veiligheid staat voorop en de F150 Lightning Lariat Standard Range weerspiegelt die toewijding. Boordevol intelligente veiligheidssystemen zorgt deze auto voor gemoedsrust bij elke avontuur, waarbij jij en je dierbaren te allen tijde beschermd blijven.

Bereid je voor om jouw rijervaring opnieuw vorm te geven met de Ford F150 Lightning Lariat Standard Range. Omarm de toekomst van innovatie en til jouw reizen naar een geheel nieuw niveau. Bezoek vandaag nog onze showroom en wees een van de eersten die de kracht van morgen, vandaag al kan ervaren!




elektrische auto Video's

Ford USA-F-150 Lightning Lariat Extended Range

Contact

Automobielbedrijf Jaarsma
Ridderdijk 11b 8741 KE Hartwerd
Nederland

Contact aanbieder