Audi e-tron kopen of leasen?


Audi - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische AUDI e-tron

Audi breidt zijn complete aanbod van elektrische modellen snel uit. De AUDI e-tron rijdt met nul emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie en heeft alle sterke punten van de nieuwe e-tron serie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Audi voertuigmodellen met elektrische aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Audi e-tron te kopen of leasen?

Audi e-tron - electric car

Audi e-tron (Image Audi)

Audi e-tron leasen

Het leasen van een Audi e-tron kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische AUDI modellen.

    • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Audi e-tron en vraag ons om een ‘Lease voorstel aanbiedingen’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Audi e-tron “Lease voorraad aanbiedingen”

Audi e-tron kopen

Bij het kopen van een elektrische Audi e-tron is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch Audi e-tron aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Audi e-tron ‘Verkoop voorraad’

Audi e-tron elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de Audi e-tron nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Audi e-tron laadpaal configuratie.

AUDI EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze Audi EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische AUDI modellen.

AUDI EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische Audi’s.