Plug-In Hybride of elektrische Peugeot kopen?

Peugeot - elektrische auto
Een elektrische Peugeot kopen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Het biedt tal van voordelen, waaronder lagere kosten voor brandstof en onderhoud, een stillere rit en minder uitstoot. Bovendien zijn er verschillende financiële steunmaatregelen beschikbaar voor de aanschaf van een elektrische Peugeot.

Bij het kopen van een Plug-In Hybride of elektrische Peugeot is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

PeugeotPeugeot 3008 PHEV (Image Stellantis Media)

Elektrische Peugeot modellen

Hieronder de elektrische Peugeot modellen die nu leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Peugeot : Peugeot 308 / Peugeot 508 / Peugeot 3008

Elektrische Peugeot : Peugeot Boxer-e / Peugeot Partner-e / Peugeot e-2008 / Peugeot e-208 /Peugeot e-Expert / Peugeot e-Rifter / Peugeot e-Traveller / Peugeot iOn

 

Laadpaal voor elektrische Peugeot

Om de juiste laadpaal te vinden, kan je hier in de EVTrader® configurator precies zien welke laadpaal de elektrische Peugeot nodig heeft.

 

Peugeot lease

Voor het leasen van een elektrische Peugeot biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische Peugeot’s en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

PEUGEOT – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals PEUGEOT, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws