Plug-In Hybride of elektrische Volvo kopen?

Volvo - elektrische auto
Een elektrische Volvo kopen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Het biedt tal van voordelen, waaronder lagere kosten voor brandstof en onderhoud, een stillere rit en minder uitstoot. Bovendien zijn er verschillende financiële steunmaatregelen beschikbaar voor de aanschaf van een elektrische Volvo.

Bij het kopen van een Plug-In Hybride of elektrische Volvo is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

VolvoVolvo Cars Plug-In Hybrid (Image VolvoCars)

Elektrische Volvo modellen

Hieronder de elektrische Volvo modellen die nu beschikbaar :

Plug-In Hybride Volvo : Volvo S60 / Volvo S90 / Volvo V60 / Volvo V90 / Volvo XC40 / Volvo XC60 / Volvo XC90

Elektrische Volvo : Volvo C40 / Volvo XC40 / Volvo EX90

 

Laadpaal voor elektrische Volvo

Om de juiste laadpaal te vinden, kan je hier in de EVTrader® configurator precies zien welke laadpaal de elektrische Volvo nodig heeft.

 

Volvo leasen

Voor het leasen van een elektrische Volvo biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische Volvo’s en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

VOLVO – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals VOLVO, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws