Kleur
Uitgebreid zoeken
favorieten (0)

De Plug-In Hybride, elektrische occasions én nieuwe auto’s

Ben je op zoek naar een elektrische occasion of een nieuwe elektrische auto? Onze voorraad bestaat uit veel verschillende merken, modellen en uitvoeringen. De auto’s worden aangeboden door zorgvuldig geselecteerde dealers uit heel Nederland. Door het grote aanbod auto’s vind je voor elke situatie een passende elektrische occasion of nieuwe auto. Voor de leaserijders hebben we ook een speciaal aanbod elektrische lease auto’s. Bekijk hieronder onze volledig aanbod auto’s:

Het aanbod op EVTrader groeit snel

Het aanbod van elektrische occasions (met andere woorden, tweedehands elektrische auto’s) en Plug-In Hybride auto’s groeit dagelijks. Het aantal dealers uit Nederland dat zich bezig houd met de verkoop van deze auto’s groeit en het belang om sneller te verduurzamen neemt ook toe. Met andere woorden, iedereen rijdt dezelfde kant op.

Voordelen van een tweedehands elektrische auto of Plug-In Hybride

Er zijn natuurlijk een hoop voordelen te bedenken, denk aan de impact op het milieu. Toch overwegen steeds meer mensen een elektrische auto te kopen doordat deze minder kost in verbruik én onderhoud. Dat laatste is vooral een belangrijk punt als we kijken naar het onderhoud van een elektrische auto ten opzichte van een auto die rijdt op fossiele brandstof. De traditionele auto heeft veel meer draaiende/bewegende onderdelen, dan een elektrische occasion. Dat zorgt voor een langere levensduur en dus minder onderhoud.

Vrijwel elk merk biedt een elektrisch model aan

Vrijwel elk vooraanstaand automerk heeft één of meerdere elektrische modellen. De keuze is dan ook veel groter dan de Nissan (Leave) of een Tesla. Rijdt u liever een elektrische Volkswagen of elektrische BMW, dan kan dat. Vaak worden er ook nog verschillende uitvoeringen uitgebracht. Zo heb je invloed op de snelheid, rijgedrag, bereik en het comfort. Als je het zo leest lijkt het wel alsof je een normale auto aanschaft. Dat is nu precies waar we naar onderweg zijn. De elektrische auto (EV) wordt dé standaard auto en zal het straatbeeld langzaam, maar zeker overnemen.

Voordeel bij het kopen en leasen

Of je ervoor kiest om de auto direct af te rekenen of liever de elektrische occasion of nieuwe auto leaset. EVTrader bied je alle mogelijkheden en opties. Wij werken samen met een financiële partner waardoor we scherpe leasedeals kunnen aanbieden. Vergeet niet dat bij het aanschaffen van een volledig elektrische auto je ook gebruik kan maken van subsidies. De overheid en gemeenten bieden hier uiteenlopende ‘potjes’ voor. Informeer daarom altijd even vooraf want misschien wordt je onverwacht positief verrast. Deze subsidies zijn er zowel voor de aanschaf als bij het leasen van een elektrische auto.

Heb je vragen over een van de auto’s welke wordt aangeboden op onze website? Neem dan gerust contact op met de dealer welke vermeld wordt bij de auto. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

EV-Nieuws