ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische SEAT kopen of leasen?

SEAT - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse SEAT’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de SEAT Mii Electric tot de Tarraco PHEV, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

SEAT leasing

Een Plug-In Hybride of elektrische SEAT leasen is soms aantrekkelijker dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een SEAT als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Renault, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van SEAT bekijken?

» Uitgebreide SEAT voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen