Plug-In Hybride of elektrische OPEL leasen?

OPEL - elektrische auto
Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een OPEL (Stellantis Group) wordt steed groter. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Opel’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Opel Rocks-e tot het leasen van de Opel Zafira-e, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

OpelOpel Astra Plug-In Hybride (Image Stellantis Media)

OPEL Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Opel onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Opel. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Opel Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Opel autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Opel modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Opel’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Opel Financial Lease Deal’ te ontvangen.

OPEL – ‘Lease Deal’

Elektrische Merk modellen

In 2011 begon OPEL met de ‘electrificatie’ van het eerste model, namelijk de Opel Ampera met Range Extender en in 2017 met 100% elektrische Opel Ampera-e. Nu maakt het elektrisch offensief deel uit van de Stellantis Groep. Opel vertrouwt erop in 2028 volledig over te gaan op 100% elektrische auto’s. Hieronder de Plug-In Hybride en elektrische Opel modellen die nu leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Opel : Opel Astra / Opel Grandland X

Elektrische Opel : Opel Ampera-e / Opel Combo-e / Opel Corsa-e / Opel  Mokka-e / Opel Rocks-e / Opel Vivaro-e / Opel Movano-e / Opel Zafira-e

 

 

OPEL elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische Opel nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische OPEL laadpaal configuratie.

OpelOpel (Image Stellantis Media)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische OPEL, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws