Audi financial lease? Alles wat je moet weten inclusief een scherp aanbod.

Audi - elektrische auto
Tegenwoordig is het nog aantrekkelijker om een elektrische Audi te leasen. Niet alleen geniet je van een volledig elektrische rijervaring, maar je maakt ook een duurzame keuze voor het milieu.Het is nu het perfecte moment om over te stappen op een elektrische Audi, gezien de lagere energiekosten en de subsidies die door de overheid worden aangeboden. Ons brede assortiment omvat zowel nieuwe als gebruikte elektrische Audi’s, dus je hebt voldoende keuze om de ideale auto te vinden die past bij jouw persoonlijke stijl en budget. Bovendien profiteer je niet alleen van de voordelen van elektrisch rijden, maar ook van de hoogwaardige afwerking en luxe uitstraling van deze prachtige auto’s. Of je nu op zoek bent naar een sportieve coupé of een ruime gezinsauto, bij ons vindt je gegarandeerd ‘Dé goedkoopste Lease Deal’.

Bekijk hier onze elektrische Audi voorraad

AudiAUDI Q4 e-tron - (Image Audi)

Audi Financial Lease

Bij Financial Lease wordt de aanschaf van een Audi gefinancierd middels een zakelijke lening waarbij de auto als onderpand dient. Dit betekent dat je vaak geen eigen geld hoeft in te brengen en de bank of leasemaatschappij de aankoopsom financiert, terwijl jij toch eigenaar blijft van de elektrische Audi.

Om de ‘Goedkoopste Audi Financial Lease Deal‘ te vinden, is het belangrijk om te begrijpen hoe het maandbedrag is samengesteld. Het bedrag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het kredietbedrag, de looptijd en de gewenste slottermijn.

Zakelijke Lease van een nieuwe of gebruikte elektrische Audi

Het is belangrijk om te weten dat Financial Lease doorgaans niet beschikbaar is voor particulieren, hoewel er enkele uitzonderingen zijn. Deze financieringsconstructie is bedoeld voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een flexibele en voordelige manier om een auto aan te schaffen en hun cashflow te behouden.

Ontvang een uniek en messcherpe Financial Lease offerte

Wil je een uniek en messcherp Financial Lease offerte ontvangen? Kies hieronder jouw Audi model en laat je gegevens achter. Wij sturen je een (vrijblijvend) voorstel dat je niet kan weigeren.

Zoek hier je Audi model voor de ‘Goedkoopste Lease Deal’

Audi was de early adopter van de traditionele automerken.

Audi is de perfecte combinatie van technologische voortgang en luxueuze afwerking. Al decennia voelt de merk dat de technologische vooruitgang op het gebied van mobiliteit een belangrijk onderdeel is van hun visie. Vanaf de jaren ’90 is Audi begonnen met het produceren van elektrische voertuigen. In 2017 lanceerde ze de eerste volwaardige elektrische auto: de Audi e-tron. De e-tron was de eerste in zijn soort en vestigde de standaard voor de toekomst van elektrisch rijden voor premium merken zonder afbreuk te doen aan rijplezier.

Elektrische Audi modellen

Het elektrische modellen gamma van Audi is de afgelopen jaren zeer sterk uitgebreid met zowel Plug-In Hybride en 100% elektrische modellen. Hieronder overzicht van de modellen die nu leverbaar zijn :

100% elektrische Audi modellen : Audi e-tron / Audi Q4 e-tron / Audi Q8 e-tron / Audi e-tron GT

Plug-In Hybride Audi modellen : Audi A3 / Audi A6 / Audi A7 / Audi A8 / Audi Q3 /Audi Q5 / Audi Q7 / Audi Q8

 

 

 

 

Veelgestelde vragen over het financial leasen van jouw Audi

Een elektrische auto kopen of leasen, doe je niet zomaar. We ontvangen dan ook regelmatig vragen van mensen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen weergegeven. Deze kunnen wellicht ook jou helpen:

AudiAudi e-tron GT RS (Image Audi)

De kosten lopen uiteen en zijn onder invloed van het gekozen model, de uitvoering en looptijd. Wil je weten wat het financial leasen van een Audi voor jou kost? Vraag dan een offerte aan. Deze is vrijblijvend en geeft inzicht in wat je mag verwachten.

Heb je een model op het oog, heb je de offerte binnen en wil je weten waar je straks jouw Audi kan ophalen? Je Audi kan worden thuis geleverd, maar je kan deze ook ophalen bij een Audi dealer bij jou in de buurt. Lease je een occasion, dan staat de auto bij de aanbieder.

Nee, bij Financial Lease ben je vrij om een verzekeringsmaatschappij te kiezen. De bijkomende kosten heb je zo zelf in de hand.

Je kan kiezen uit een looptijd van 12 maanden tot 72 maanden.

Ja, je kan in veel gevallen aan het einde van uw leaseperiode de auto kopen. Uiteraard bespreken we dit vooraf en wordt het vastgelegd in het leasecontract.

Bij Financial Lease wordt de auto jouw eigendom. Het is het beste te vergelijken met een hypotheek: je betaalt de auto in termijnen terug aan de leasemaatschappij. Wanneer alle termijnen afbetaald zijn, ben je juridisch de trotse eigenaar van de auto. Meer weten over financial lease? Lees hier meer over.

Bijtelling is een percentage dat je moet betalen als je een auto leaset voor je bedrijf, maar er ook privé kilometers mee rijdt. De bijtelling voor een volledige elektrische auto is in 2023: 16% tot € 30.000 kilometers en voor het bedrag daarboven 22%.

Het bedrag dat je moet betalen hangt niet alleen van de nieuwwaarde van de auto af, maar ook van jouw inkomen. Hierbij rekenvoorbeeld:
• Waarde auto: € 40.000
• Bijtelling: € 4.800 Uitleg: € 4.800 (16% van € 30.000) + € 2.200 (22% van € 10.000)
• Je betaalt per maand: € 147,72 (€ 1.772,64 per jaar). Berekening bij belastingschijf 1: 36,93% van € 4.800.
Heb je hulp nodig bij het berekenen van de bijtelling? We nemen deze bedrag ook mee in de offerte.

Ja, de auto wordt gefinancierd en je bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Je bent dan ook vrij om een dealer bij jou in de buurt te kiezen.

Bij de productie van een elektrische auto komen ook schadelijke stoffen in de lucht terecht. Deze worden gecompenseerd met duurzame initiatieven. Vrijwel alle onderdelen kunnen worden gerecycled en de auto heeft geen uitstoot. Daarmee staat duurzaamheid bovenaan het lijstje als het gaat om elektrisch rijden.

Je bent vrij om te kiezen bij wie je een laadpas afneemt. Zo kan je het meest voordelige abonnement kiezen bij een vertrouwd bedrijf.

Met jouw laadpas kan ik je bij elke publieke laadpaal laden.

Eigenlijk zijn deze merken niet met elkaar te vergelijken. Waar Tesla het bedrijf was dat elektrisch rijden op de kaart heeft gezet, richt Audi zich voornamelijk op het comfort en de afwerking. Iets waar Audi rijders veel waarde aan hechten. Daarnaast zijn de stijl kenmerken en de rij-ervaring compleet anders.

Wil je meer weten over de elektrische ‘Audi Financial Lease’ modellen?

Neem dan een kijkje in ons volledige ‘Audi Financial Lease’ aanbod. Kies en vergelijk in onze zéér ruime voorraad alle nieuwe en gebruikte elektrische Audi Lease Occasions modellen. Een elektrische Audi leasen kan al vanaf € 610,00 per maand. Wil je weten wat jouw nieuwe of gebruikte elektrische Audi per maand kost? Vraag een offerte aan en je weet snel wat het kost om stijlvol de weg op te gaan.

Zéér scherpe ‘Audi Financial Lease Deals’ van alle nieuwe en gebruikte elektrische AUDI modellen!

AUDI ‘Lease Deals’ Occasions

EV-Nieuws